Υψηλά εγκλήματα…

Τι περιλαμβάνει απόψε το τηλεοπτικό μενού;

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 147: Η συνάντηση στο σπίτι της οικογένειας Μαλτέζου δίνει λαβή για συζητήσεις. Η Βίκυ συναντά τον 'Αρη στο εξοχικό. Η Αλεξάνδρα ζητά να μάθει τι ειπώθηκε στη συνάντηση του Δημήτρη με τον 'Αρη. Η ένταση μεταξύ των δύο συζύγων είναι εμφανής και ολοένα αυξανόμενη. Ο Ρώσος συναντά τη Σάννυ στην αποθήκη: μία εκρηκτική συνάντηση δύο έντονων προσωπικοτήτων! Η Φρύνη ανησυχεί για τη Φαίη και πηγαίνει να συναντήσει στον Σταύρο για να του ζητήσει βοήθεια. Η 'Αννα προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τις έρευνες του Δημήτρη και να σώσει τον Μπίλυ.

21:00 ΥΨΗΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ – ALPHA 

Η διακεκριμένη δικηγόρος Κλερ Κιούμπικ και ο σύζυγός της Τομ βλέπουν την ειδυλλιακή ζωή τους να ανατρέπεται, όταν ξαφνικά ο Τομ συλλαμβάνεται από το FBI με την κατηγορία ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Ναυτικό συμμετείχε στην εξολόθρευση άμαχου πληθυσμού στο Ελ Σαλβαδόρ. Πεπεισμένη ότι ο άνδρας της είναι θύμα σκευωρίας, η Κλερ θα κάνει τα πάντα για να τον υπερασπιστεί στο Ειδικό Στρατιωτικό Δικαστήριο με τη βοήθεια ενός αντισυμβατικού δικηγόρου, του Τσάρλι Γκριμς. Είναι όμως σίγουρο ότι ο αγαπημένος της Τομ είναι αυτό που δείχνει;

22:00 GREY'S ANATOMY – ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20: The girl with no name- Στο νοσοκομείο οι γιατροί εξετάζουν ένα περιστατικό που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ολόκληρης της χώρας. Από την ομάδα των γιατρών φαίνεται πως η Χριστίνα είναι υποψήφια για μία μόνιμη θέση στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ, ο Ρίτσαρντ συνειδητοποίει τη δύσκολη θέση που βρίσκεται όταν επισκέπτεται την Αντέλ.

21:00 Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΙΟΥ – STAR

Μεταφερόμαστε στην Κίνα του 10ου αιώνα, όπου βασιλεύει η δυναστεία των Τάνγκ. Ο Αυτοκράτορας Πινγκ επιστρέφει απρόσμενα από μια στρατιωτική εκστρατεία μαζί με τον δεύτερό του γιο και στρατηγό, πρίγκιπα Τζέι. Ο λόγος της επιστροφής είναι να περάσει μαζί με την οικογένειά του τις διακοπές, καθώς πλησιάζουν οι γιορτές Τσονγκ Γιανγκ. Μαγευτικά τοπία, γιορτές για όλους και η ανθοστόλιστη με χρυσάνθεμα αυτοκρατορική αυλή συνθέτουν το σκηνικό όπου σκοτεινά μυστικά αποκαλύπτονται και τεταμένες σχέσεις του παρελθόντος βγαίνουν και πάλι στην επιφάνεια. Τη νύχτα της γιορτής, κάτω από το φως του φεγγαριού και ενώ η αυτοκρατορική οικογένεια διασκεδάζει ανέμελα στο παλάτι, τα χρυσάνθεμα θα ποδοπατηθούν από μια ορδή χιλιάδων εξεγερμένων στρατιωτών που θέλουν να ανατρέψουν τη δυναστεία.

22:05 ΟΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩ – ΝΕΤ

Eπεισόδιο 2: Χωρίς να έχει σπάσει ο πάγος στις σχέσεις ανάμεσα στη Λαίδη Agnes και του Maud, ο Χάλαμ δοκιμάζει τις διπλωματικές του δεξιότητες τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο. Μια νέα εξέλιξη στο σπίτι έχει κινήσει την περιέργεια του υπηρετικού προσωπικού. Η Λαίδη Persie υποκύπτει στο φλέρτ ενός νέου άντρα που την εμπλεκει με επικίνδυνο τρόπο στην πολιτική.

23:15 ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ – ΣΚΑΪ

Οι Νέοι Φάκελοι ανοίγουν με την πρώτη εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Ο Αλέξης Παπαχελάς θέτει όλα τα ζητήματα των ημερών: οι δραματικές ώρες των δύο Eurogroup με θέμα την Ελλάδα, τα μέτρα και οι ψηφοφορίες στην Βουλή, οι αλλαγές στο φορολογικό και την κοινωνική πολιτική, η πραγματική οικονομία και τα λεφτά από την δόση και όλα τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη ημέρα της ελληνικής Οικονομίας… την Τρίτη 04/12!

Διαβάστε ακόμα:

Δεν άντεξε η ομάδα του Ραδιο Αρβύλα στην είδηση πως η Ελλάδα δεν θα πάει Eurovision!