Υποτονική η πρεμιέρα του «Elatte» – Αγχωμένοι οι παρουσιαστές

Βίντεο: Η έναρξη της εκπομπής και... τα λάθη

«Εlatte να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά και να περάσουμε 4 ώρες όσο καλύτερα γίντεται» είπε ο Θανάσης Πάτρας στην έναρξη της εκπομπής όμως… πρώτοι απ' όλους έδειχναν να μην περνάνε καλά οι ίδιοι οι παρουσιαστές.

Ήταν πολύ αγχωμένοι και δεν κατάφεραν να το κρύψουν. Για την ακρίβεια, σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής, θύμιζαν ψάρια έξω από το νερό.

Πάρτε μια γεύση:

Κι αν στην αρχή της εκπομπής η Νάντια Μπουλέ έλεγε στους τηλεθεατές ότι το «Elatte» θα βάλει διαφορετικές πινελιές στην γκρίζα καθημερινότητά τους, εμείς θα λέγαμε ότι το »χρώμα» ήταν σίγουρα αυτό που έλειπε.

Πραγματικά ήταν μια εκπομπή που τα είχε όλα και… τίποτα. Ο τηλεθεατής ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στο ΔΝΤ, μετά έφτιαξε κοκτέιλ με γεύση αγγούρι, τραγούδησε με τις «Μέλισσες» και ενημερώθηκε για το μελάνωμα….

Στο τέλος, μάλλον μπερδεύτηκε γιατί δεν κατάλαβε τι ήταν αυτό που είδε τελικά.
 
Δείτε την έναρξη της εκπομπής:

Εκτός από τους δύο παρουσιαστές, στην τηλεοπτική παρέα του Elatte είναι επίσης ο Ντίνος Σιωμόπουλος που ήταν και στο «Καλημέρα Ελλάδα», ο οποίος έχει αναλάβει το οικονομικό κομμάτι.

Στη δημοσιογραφική ομάδα είναι η Ντόρα Κουτροκόη και ο Γιώργος Παγάνης, που παλαιότερα βλέπαμε τα ρεπορτάζ του από τη συχνότητα του Alpha.

Μαζί τους και ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός, συνεχίζει να ενημερώνει τους τηλεθεατές τους ΑΝΤ1 για τα τερτίπια του καιρού.