Υπόθεση κοκαΐνης – O 32χρονος «λύνει» την σιωπή του στο Live News

Κοκαϊνη

Ο 32χρονος κατηγορούμενος και σύντροφος γνωστής παίκτριας ριάλιτι, που συνελήφθη με 7,8 κιλά κοκαΐνης, λύνει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής υποστηρίζει μιλώντας στο LIVE NEWS, πως η σύντροφός του δεν γνώριζε το παραμικρό για τη δράση του.

«Η Έλενα δεν ήξερε τίποτα. Δεν είχε καμία γνώση σε αυτό που έκανα, που πήγα να κάνω. Αν της το είχα πει θα ήταν αλλιώς τα πράγματα γιατί θα με είχε αποτρέψει σίγουρα από το να κάνω αυτό το λάθος με τη μεταφορά. 0:47 Γενικά η Έλενα είναι ένα πολύ λογικό άτομο και πολύ σοβαρή και έχει στο μυαλό της πώς μπορεί να αποφύγει κάποια λάθη και να τα διορθώνει, οπότε με τη λογική θα το είχε κάνει, θα το είχε διορθώσει όλο αυτό και δεν θα με άφηνε να το κάνω αυτό το λάθος» ανέφερε ο 32χρονος.

«Με στεναχωρεί πάρα πολύ που το περνάει όλο αυτό, είναι σαν να ζω φυλακή, μέσα στη φυλακή που είμαι. Να ξέρω ότι ένα άτομο το έχουν μέσα στη φυλακή και εξαιτίας μου και να ‘ναι και αθώο. Κατάλαβες; Είναι πολύ δύσκολο για εμένα αυτό το πράγμα» συμπλήρωσε.

Μάλιστα όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, τα όσα πραγματικά συνέβησαν μέσα στο διαμέρισμα, όση ώρα η αστυνομία χτυπούσε την πόρτα στην πρώην παίκτρια ριάλιτι, δεν έχουν σχέση με όσα έχουν ακουστεί.

«Είχε τον σύρτη, πήγε ο αστυνομικός, άνοιξε την πόρτα, κοπάναγε την πόρτα, νομίζω εκείνη τη στιγμή ήταν στην τουαλέτα η Έλενα, φώναζε: “Ποιος είναι; Ποιος είναι;”, δεν άκουσε εμένα και τρόμαξε, όπως θα έκανε κάθε γυναίκα μέσα σε ένα σπίτι μόνη της όταν κάποιος ανοίγει την πόρτα στο σπίτι που ήταν εκείνη τη στιγμή η Έλενα, έτσι; Τράβηξε το καζανάκι, πήγε στην πόρτα, φώναζε: “Ποιος είναι; Ποιος είναι;” δεν απάντησε κανείς. Άνοιξε την πόρτα και έγινε ό,τι έγινε και είπε ο αστυνομικός ότι πέταγε άγνωστη ποσότητα τέλος πάντων στη λεκάνη, στο οποίο εάν είχε γίνει και το ψάχνανε θα βρίσκανε ίχνη νομίζω. Δεν το κάνανε» πρόσθεσε ο κατηγορούμενος μέσα από τη φυλακή, υποστηρίζοντας ότι ανέκαθεν υπήρξε άνθρωπος του μεροκάματου, με μια  αθημερινότητα κάθε άλλο παρά πολυτελή.

«Ζούσα σε ένα σπίτι το οποίο δεν ήταν δικό μου, έτσι; Ήταν με ενοίκιο, ένα μικρό σπίτι 50 τετραγωνικά. Έχουνε πει ότι έκανα τρομερή ζωή, ότι μένω σε βίλα, ότι έκανα ταξίδια συνέχεια, ότι έκανα άλλη ζωή από αυτήν που είχα. Η αλήθεια είναι ότι ζούσα στο ενοίκιο, σε ένα πολύ μικρό σπίτι, δουλεύω σε όλη μου τη ζωή πραγματικά δουλεύω από τα δεκατρία μου, έτσι; Δουλεύω σε όλη μου τη ζωή χειμώνα – καλοκαίρι, κάθε καλοκαίρι κάνω σεζόν σε νησιά, στο νησί μου βασικά. Τον χειμώνα δούλευα στην Αθήνα μία και δύο δουλειές, μια ζωή κάνω αυτό το πράγμα, μία ζωή δουλεύω» τόνισε, συμπληρώνοντας: «Απέχει πάρα πολύ λοιπόν αυτό που με κατηγορούν με την πραγματική ζωή που έκανα, απέχει πάρα πολύ».

Όπως υποστηρίζει ο μόνος λόγος που δέχθηκε να κάνει τη μεταφορά της βαλίτσας είναι οι απειλές που δέχθηκε σε βάρος του ίδιου και της συντρόφου του, λόγω ενός χρέους που αδυνατούσε να ξεπληρώσει.

«Η αλήθεια είναι ότι εγώ πήγα να κάνω τη μεταφορά. Γιατί; Γιατί είχα ένα χρέος από προσωπική χρήση που έκανα, μεγάλωσε το χρέος, δέχτηκα απειλές μετά γιατί δεν μπορούσα να το αποπληρώσω όταν τους το είχα υποσχεθεί. Δυστυχώς έκανα το λάθος και δέχτηκα να κάνω αυτό που μου είπανε και έγινε αυτό που έγινε.

Ήτανε κοντά στα 6.500 χιλιάρικα το χρέος το δικό μου και μου είχανε πει ότι θα κάνω για μία φορά αυτό το πράγμα και δέχτηκα γιατί με απειλούσανε κιόλας και απείλησα, σε εμένα τα είπανε, μου αναφέρανε και την Έλενα και εκεί είναι η αλήθεια ότι τρόμαξα γιατί για να μου αναφέρουνε την Έλενα κατάλαβα ότι ξέρανε πού βγαίνουμε. Ξέρανε βασικά τις βόλτες που κάναμε με τον σκύλο και εγώ και η Έλενα, οπότε είχα καταλάβει ότι ξέρανε ακριβώς τα πάντα και για αυτό τρόμαξα και για αυτό το έκανα.

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο 32χρονος κατηγορούμενος που κρίθηκε πριν από δύο εβδομάδες προφυλακιστέος, δεν γνώριζε το ακριβές περιεχόμενο της βαλίτσας και ισχυρίζεται ότι συμφώνησε να κάνει μόνο τη μεταφορά, αλλά όχι τη διακίνηση. «Ήξερα ότι μέσα θα έχει κάποιο ναρκωτικό, δεν ήξερα ούτε την ποιότητα ούτε το ναρκωτικό ποιο είδος θα ήτανε ούτε όμως και την ποσότητα. Όταν μου είπαν ότι μέσα στην τσάντα ήταν επτά κιλά πραγματικά έπαθα σοκ. Προφανώς και γνώριζα ότι κάτι θα έχει μέσα σε ναρκωτική ουσία, αλλά όχι συγκεκριμένα, η αλήθεια είναι αυτή.
Αλλά ναι, είχα καταλάβει ότι κάτι είχε μέσα, το οποίο προφανώς θα ήταν παράνομο» υπογράμμισε.

«Έχω χρόνο για να καταλάβω τα λάθη που έκανα και να προσπαθήσω να τα διορθώσω όσο πιο γρήγορα μπορώ, να περάσει ο καιρός, να πάω στο δικαστήριο και να δεχτώ την ποινή για αυτό που
έκανα, για τη μεταφορά, γιατί έχουνε γράψει άλλα πράγματα, ότι ήτανε δικά μου τα πράγματα και ότι έκανα και διακίνηση, πράγμα το οποίο δεν ισχύει» συμπλήρωσε.

Το ζευγάρι που σχεδίαζε τον γάμο του για τις 15 Οκτωβρίου παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού και περιμένει το δικαστήριο για την ποινή που θα τους επιβληθεί.

Πηγή: Mega – Live News