Υπόθεση Γιακουμάκη: «Είχα ενημερώσει ότι αν δεν προσέξουν μπορεί να τον σκοτώσουν»

Βαγγέλης Γιακουμάκης

«Μόλις έμαθα για τα βασανιστήρια, ενημέρωσα την υπεύθυνη της εστίας και τον διευθυντή της σχολής».

Για τα βασανιστήρια που περνούσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης μίλησε στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” ο Νίκος Δάβρης, συμφοιτητής του από την γαλακτοκομική σχολή.

[dfp_ads id=236982]

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις ενέργειες που έκανε, όταν διαπίστωσε τι περνούσε ο άτυχος Βαγγέλης και μάλιστα είχε τονίσει στους υπευθύνους της σχολής ότι «αν δεν προσέξουν ή θα τον χτυπήσουν σοβαρά ή ακόμα και θα τον σκοτώσουν».

Ο Νίκος Δάβρης είπε μεταξύ άλλων στα “Αποκαλυπτικά”: «Κάθε τρεις και λίγο απόπειρα εξευτελισμού του. Αυτό με την ντουλάπα, με βίαιο χτύπησα στο σβέρκο, με κλεισίματα του νερού κατά τη διάρκεια του μπάνιου του. Εκείνος έλεγε ότι όλα πάνε καλά και δεν θα επέτρεπε σε κανέναν να μάθει το τι περνούσε. Όταν έμαθα για τον θάνατο του Βαγγέλη, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι τον “φάγανε”.

Εγώ αμέσως κινητοποιήθηκα και πήγα και ενημέρωσα την υπεύθυνη της εστίας και μετά κατευθείαν τον διευθυντή της σχολής. Τους είπα ότι “προσέξτε γιατί πάνω είναι ένα παιδί που βασανίζεται”, είπα το όνομα του Βαγγέλη, και ότι αν δεν προσέξουν ή θα τον χτυπήσουν σοβαρά ή ακόμα και θα τον σκοτώσουν”».

Δείτε όλα όσα είπε ο Νίκος Δάβρης για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη…