Υπόθεση DJ: «Το ηχητικό δεν είναι προϊόν υποκλοπής» δηλώνει η δικηγόρος του θύματος

Tlive

Νωρίτερα είχε διαρρεύσει ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ο 40χρονος κατηγορούμενος ακούγεται να απειλεί την πρώην σύντροφό του.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο γνωστός DJ, που καταγγέλλεται ότι ξυλοκόπησε τόσο την πρώην σύντροφό του, που είναι γνωστό μοντέλο, όσο και τον νυν σύντροφό της. Η δικηγόρος του θύματος, Βασιλική Καμηλάρη, βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Νωρίτερα είχε διαρρεύσει ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ο 40χρονος κατηγορούμενος ακούγεται να απειλεί την πρώην σύντροφό του.

«Όπως περπατούσα, απλά από το πουθενά ήρθε ένα χέρι και μου έριξε μπουνιά. Τα έχασα σαν να μου ‘πεσε τούβλο στο κεφάλι. Την Πρωτοχρονιά έμαθε ότι έχω πάει ταξίδι με τον φίλο μου και μου έστειλε να μην τολμήσουμε να γυρίσουμε στην Ελλάδα, γιατί θα μας σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια» ανέφερε το θύμα στην κάμερα του Alpha.

Ο συνήγορος του 40χρονου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, υποστηρίζει πως τα γεγονότα αυτά δεν αποδεικνύονται σε καμία περίπτωση, με τη δικάσιμο να έχει οριστεί για τις 23 Φεβρουαρίου.

«Αυτό το μήνυμα, επειδή ακούστηκε από συνάδελφο ότι υπάρχει θέμα παραβίασης προσωπικών δεδομένων, να πω το εξής: κατ’ αρχάς, δεν αποτελεί προϊόν υποκλοπής. Είναι ένα ηχογραφημένο μήνυμα με το οποίο στοιχειοθετείται και παράνομη πράξη και συγκαταλέγεται κατ’ άρθρο 31 του Ποινικού μας Κώδικα και θα κατατεθεί ως έγγραφο σε φλασάκι στο αρμόδιο δικαστήριο, όταν εκδικαστεί η υπόθεση» ανέφερε η κυρία Καμηλάρη στο T-Live.

«Ήταν πολύ κοντά τα παιδιά της ΔΙΑΣ στο περιστατικό και υπάρχει και κατάθεση ενός αστυνομικού που λέει ότι η κοπέλα ήταν αιμορραγούσα. Για το γεγονός ότι δεν ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική έρευνα δεν φταίμε εμείς. Κυριακή στο Ασκληπειό Βούλας δεν ήταν κανείς, τη Δευτέρα που πήγε μετά το δικαστήριο της είπαν να πάει σήμερα το πρωί. Σήμερα θα τις έχουμε τις ιατροδικαστικές εξετάσεις» τόνισε στη συνέχεια η κυρία Καμηλάρη.

«Για τον λόγο αυτό αναβλήθηκε και η δικάσιμος. Επίσης, υπάρχουν φωτογραφίες προγενέστερους ξυλοδαρμούς αλλά υπάρχει και φωτογραφία και στον χρόνο του συμβάντος» σημείωσε η δικηγόρος του θύματος.