Υπόθεση Άλεξ: Πώς άναψε το φως στη Βέροια 17 χρόνια μετά

Υπόθεση Άλεξ

Με την υπόθεση Άλεξ ασχολείται και απόψε η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ.

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη ερευνά απόψε, Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στις 23:20, στο MEGA, πέντε πολύκροτες υποθέσεις, μεταξύ άλλων και την υπόθεση Άλεξ.

Αποκαλύψεις και ανατροπές…

Πώς άναψε το φως στη Βέροια κοντά 17 χρόνια μετά. Νέος κύκλος ερευνών, με τη βοήθεια σύγχρονων τεχνολογικών μέσων, ανοίγει μετά τις μαρτυρίες στην εκπομπή.  Πού εστιάζουν οι Αρχές για να εντοπίσουν τη σορό του μικρού Άλεξ. Η αγωνιώδης έκκληση της μητέρας του στο «Τούνελ».

Συναγερμός σήμανε για την αγνοούμενη Άρτεμη μετά από σοβαρή μαρτυρία στην εκπομπή. Σε άλλη πόλη του εξωτερικού οι εντατικές έρευνες…

Η διπλή δολοφονία που πάγωσε την κοινή γνώμη, ζωντανεύει ξανά στο «Τούνελ». Η τιμωρία για τους δράστες έρχεται μετά από χρόνια.

Η πλεκτάνη που έστησαν στο αδικοχαμένο παλικάρι της Κρήτης και η δικαίωση από την έρευνα της εκπομπής. Ο αγώνας της οικογένειας για την αλήθεια και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Μια ανάσα πριν την εξιχνίαση της δολοφονίας του άτυχου οικογενειάρχη στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου. Τι συνέβη ξημερώματα στο σπίτι του φονικού και τι λέει τώρα ο γιος του στην εκπομπή.