«Υποχρεώθηκα να κάνω botox γιατί φαινόμουν μονίμως θυμωμένη»!

Ελληνίδα παρουσιάστρια εξομολογείται...

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει στο περιοδικό YOU και την Τίνα Μεσσαροπούλου, με ορισμένες απαντήσεις της να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Θα δοκιμάσεις ναρκωτικά στη νέα εκπομπή;

Στόχος του #hashtag είναι να γίνομαι και βιωματικά μέρος της έρευνας. Αληθεύει, αλλά δεν κάνω κάτι το οποίο θα σοκάρει, μόνο τους ακρο-συντηρητικούς και τους ενοχικούς θα μπορούσε. Δεν κάνω κάτι παράνομο με βάση τα δεδομένα της χώρας στην οποία φιλοξενούμαι.

Έχεις ξανακάνει;

Η αλήθεια είναι ότι δεν καπνίζω καν. Είμαι εξαιρετικά παρθένος οργανισμός, πολύ αθλητική. Δεν είχα ποτέ και την περιέργεια να κάνω διάφορα. Θέλω να το δείτε γιατί θα καταλάβετε πολλά.

One night stand έχεις κάνει;

Όχι, και το έχω απωθημένο! Δυστυχώς, και λέω «δυστυχώς», γιατί το θαυμάζω αυτό… Δεν είμαι από τα κορίτσια που θα απολαύσουν το φλερτ, το σεξ και το παιχνίδι τόσο απενεχοποιημένα και τόσο χαλαρά. Ήμουβν ανέκαθεν έτσι, και πολλές φορές στις στιγμές βαθιάς ενδοσκόπησης, με ενοχλεί αυτή η πτυχή του εαυτού μου. Θέλω να είμαι πιο ανοιχτή. Δεν είμαι ούτε στο φλερτ, ούτε στις νέες γνωριμίες. Φοβάμαι μη φτάσω 50 και γίνω σαν καμιά τύπισσα που βγαίνει στα μπαρ και φεύγει με τεκνά!

Τα 36 σε αγχώνουν;

Όχι, κάθε ηλικία έχει τα δικά της, έχει τα πράγματα που πρέπει να κάνει και να απολαύσει. Έχω αρχίσει να βλέπω σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό μου, όχι ότι με χαλάνε, αλλά τα βλέπω.

Τι έχεις κάνει γι' αυτό;

Botox και μάλιστα από πολύ μικρή, γιατί αντιμετώπιζα πρόβλημα στον αυχένα και έκαν στον αυχενικό μυ για να μην τσιτώνω, γιατί με πείραζε πολύ. Το πρώτο καλοκαίρι του 2005, γιατί ο τότε σκηνοθέτης μου μού είχε πει ότι δεν μπορεί να μου κάνει κοντινό γιατί συνοφρύωνα τα φρύδια. Υποχρεώθηκα να κάνω γιατί φαινόμουν μονίμως θυμωμένη! Μόνο αυτό το σημείο πειράζει, κι αν το δεις, όχι πολύ. Δεν μπορώ να βλέπω παγωμένα πρόσωπα και βλέμματα, τρελαίνομαι. Προτιμώ να φαίνομαι μεγάλη παρά μια… πειραγμένη μικρή!

Διαβάστε ακόμα:

Ελεονώρα Μελέτη: «Χρόνια τώρα ήθελα να αλλάξω είδος εκπομπής»

Η πασίγνωστη παρουσιάστρια που ταράζει τα νερά της Μυκόνου
 
Γιούρκας Σεϊταρίδης: «Με την Ελεονώρα Μελέτη είμαστε μόνο φίλοι»