Ξέσπασμα Καμπουράκη για τους μετόχους του Mega: «Είναι ντροπή, αίσχος… Αυτό το γελοίο πράγμα που συμβαίνει εδώ μέσα»

Mega

Γιώργος Οικονομέας: «Είναι καταδίκη σε εξευτελισμό αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που δεν έχουν να ταϊσουν τα παιδιά τους»

Οι Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας ξέσπασαν γι’ ακόμα μία φορά στον αέρα της εκπομπής τους κατά των μετόχων του καναλιού Mega που ζητούν από τους εργαζομένους να βάζουν συνεχώς πλάτη.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης είπε: «Η κατάσταση που υπάρχει εδώ μέσα είναι απαράδεκτη, είναι ντροπή αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Είναι αίσχος. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται από τα αφεντικά μας. Είναι ντροπή. Το κλίμα εδώ είναι θλιβερό. Καλά εμένα και τον Γιώργο, αλλά δεν θα έπρεπε αυτούς τους ανθρώπους εδώ, που παίρνουν ένα χιλιάρικο και 800 ευρώ, να τους έχουν βάλει σε αυτή την αναξιοπρέπεια. Αυτό το γελοίο πράγμα που γίνεται εδώ μέσα. Οι μέτοχοί μας, και τα αφεντικά μας και οι πλούσιοι άνθρωποι.

Δεν μπορεί ο μέτοχος να ζητάει από τους χαμηλόμισθους που παίρνουν 6,7,8 κατοστάρικα, να βάλουν πλάτη. Βάλανε ένα μήνα, δύο μήνες, τρεις μήνες. Δεν γίνεται εγώ που έχω εισόδημα ένα χιλιάρικο να ζητάω από τον άνθρωπο στα φανάρια που έχει πέντε ευρώ εισόδημα, βάλε μου πλάτη. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα, δεν γίνεται. Ας το κλείσουν το ρημάδι, να ξεμπλέξουμε, να πληρώσουν τις αποζημιώσεις, να πάνε οι άνθρωποι στις δουλειές τους, να δουν τι θα κάνουν. Αυτό που συμβαίνει είναι ντροπή. Είναι ντροπή. Το λέω εγώ τώρα και ας με διώξουν. Δεν μπορεί και να σε διώξουν τώρα. Έτσι που γίναμε δεν μπορεί και να σε διώξουν».

Ο Γιώργος Οικονομέας πρόσθεσε με τη σειρά του: «Είναι καταδίκη σε εξευτελισμό. Και μιλάμε για ανθρώπους που δουλεύουν για δεκαετίες εδώ. Γιατί αυτός ο εξευτελισμός; Το είπα και προχθές, ας το κλείσουν. Αν δεν θέλουν, δεν τους συμφέρει, ας το κλείσουν. Αυτό το πράγμα που γίνεται εδώ πέρα, είναι ο εξευτελισμός της ανθρώπινης ύπαρξης. Έχουμε υποχρέωση και απέναντι στους άλλους ανθρώπους εδώ μέσα που δεν έχουν φωνή, όπως έχουμε εμείς. Περιφέρονται εδώ μέσα σαν φαντάσματα και δεν έχουν να ταϊσουν τα παιδιά τους. Ποιος άνθρωπος το θέλει αυτό; Ποιος λογικός άνθρωπος μπορεί να το αποδεχτεί αυτό; Αυτοί που έχουν τα λεφτά, ας λυπηθούν τους ανθρώπους που δεν έχουν να θρέψουν τα παιδιά τους».