Ξέσπασε ο Λάκης Γαβαλάς μπροστά στις κάμερες: «Θέλουν να ζω με μηδέν»

«Κάποια στιγμή κι εγώ θα καταρρεύσω»

Ο Λάκης Γαβαλάς ξέσπασε μπροστά στις κάμερες κατά την έξοδο του από το Εφετείο μετα την 7η κατά σειρά σύλληψη του. Ο επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος αφού ζήτησε ρύθμιση, αδυνατώντας να πληρώσει το ποσό της εξαγοράς, κάτι το οποίο έγινε δεκτό από το δικαστήριο.

«Το να μπω φυλακή αγαπητοί μου κύριοι δεν σώζει την Ελλάδα. Οι συντάξεις δεν σώζονται, μην κοροϊδεύουν τον κόσμο. Έχω δώσει όλη μου την περιουσία. Πρέπει να κάνουμε δημοψήφισμα να με βλέπουν συνέχεια να με λυπηθεί ο κόσμος κάποια στιγμή, κι αυτοί οι λίγοι που μπορεί να μη με έχουν λυπηθεί μέχρι τώρα να συγκεντρωθούν όλοι και έτσι να πάνε στη νομοθεσία και να πουν επιτέλους κάντε αυτό που πρέπει να γίνει.

Ακόμα και έναν μισθό που μπορεί να έπαιρνα σε ένα φιλανθρωπικού σκοπού πρόγραμμα που λαμβάνω μέρος ακόμα και αυτόν τον έχουν κατασχέσει. Θέλουν να ζω με μηδέν. Ας πάρουν την περιουσία που την λεηλατούν από ότι μου λένε τα τμήματα της περιοχής οι αλλοδαποί και παράγουν παραοικονομία και μετά ας με συλλάβουν να με βάλουν μέσα.

Κάποια στιγμή πραγματικά κι εγώ θα καταρρεύσω. Γιατί αυτή η αισιοδοξία μου έχει κάποιο όριο. Τους έχω δώσει τα πάντα, τους έχω δώσει οικόπεδα που κλέβουν ελιές, τους έχω δώσει τη Μύκονο την Κηφισιά, τα πάντα. Να τα πάρουν και να τελειώνουμε.» είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε το ξέσπασμα του: