Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη

«Αυτά τα κ...παιδα τι κάνουν; Τι κάνουν τώρα; Που βρίσκονται;»

Τις αντιδράσεις βουλευτών έχει προκαλέσει η εξαφάνιση του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, οι οποίοι ζητούν να δημοσιοποιηθεί το όνομα του πολιτικού που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος αγνοείται. Στην εκπομπή ΣΚΑΪ στις 6 αναφερόμενος στην υπόθεση ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος ζήτησε από τον συνάδελφο του Μάριο Διονέλη να του μεταφέρει τι ακριβώς συμβαίνει…

«Η Κρήτη είναι μία κοινωνία κλειστή. Γνωριζόσαστε. Είστε μια χούφτα άνθρωποι. Τι συμβαίνει; Πες ότι δεν είμαστε στον αέρα, αλλά ας κρατήσουμε να μην πούμε κάποιο όνομα στον αέρα γιατί θα ήταν τελείως ανεύθυνο να το κάνουμε. Τι έχει γίνει με αυτό το θέμα;» ρώτησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Στην περιοχή από όπου προέρχονται τα παιδιά τα οποία βασάνιζαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, προφανώς έχει υπάρξει μια πολιτική παρέμβαση από την περιοχή αυτή προς τον διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής, όταν καταγγέλθηκαν τα περιστατικά αυτά, ώστε οι δράστες να μην υποστούν καμία συνέπεια. Ο βουλευτής αυτός επεδίωξε και πέτυχε από ότι φαίνεται να μην τιμωρηθούν τα παιδιά και ενδεχομένως αν δεν είχε γίνει αυτό σήμερα να μην είχαμε ως αγνοούμενο τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Υπάρχουν πολλά ίσως.» μετέφερε ο Μάριος Διονέλης από την Κρήτη και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ξέσπασε…

«Τώρα θα φάμε καμπάνα από το ΕΣΡ αλλά θα το πω όπως μου έρχεται. Αυτά τα κ…παιδα τι κάνουν; Τι κάνουν τώρα; Που βρίσκονται; Αυτά τα κ…παιδα τι κάνουν τώρα; Είναι στο χωριό; Είναι στην Ήπειρο; Είναι στη Γαλακτοκομική; Αρμέγουν γελάδια; Τι κάνουν; Είναι η δεύτερη φορά σε αυτή την εκπομπή που θα μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Είναι ενήλικα ε; Καλά, θα έρθει η ώρα τους!

Δεν κλείνει το θέμα. Είναι πολύ βασικό να βρεθεί το παιδί. Πολύ βασικό το παιδί να είναι ζωντανό, να το πω απλά, αλλά επίσης είναι πάρα πολύ βασικό, να υπάρχει μηδενική ανοχή σε ανθρώπους οι οποίοι τα βάζουν με αδύναμους. Δεν υπάρχει χυδαιότερο πράγμα από αυτό. Θες να πουλήσεις μαγκιά; Βρες κάποιον στα μέτρα σου. Το να τα βάζεις με πιο αδύναμο, είναι χυδαιότητα ψυχής! Και δεν μπορεί να καλύπτεται…» είπε ο δημοσιογράφος σε υψηλούς τόνους.

https://www.youtube.com/embed/WmBKnU9uYik