Ξέσπασε η τραγουδίστρια για τα δημοσιεύματα: «Πρέπει να σταματήσει η ντροπή για το σώμα…»

Το μήνυμα - απάντηση στα δημοσιεύματα που τη θέλουν μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις της να πάσχει από διατροφικά προβλήματα.

 Έξαλλη η Cheryl Fernandez – Versini με τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για εκείνη και το …βάρος της.
Η 32χρονη τραγουδίστρια και κριτής του X Factor είχε αξιοζήλευτες καμπύλες που την έκαναν και αρκετά σέξι, ωστόσο το τελευταίο διάστημα τα κιλά που έχασε προκάλεσαν ανησυχία στους θαυμαστές της.

Η τραγουδίστρια αρνείται πως έχει διατροφικά προβλήματα και δηλώνει σοκαρισμένη από τους ισχυρισμούς. Σε συνέντευξή της στο ES Magazine λέει: «Μπορώ να ανεχτώ ότι γράφει για μένα ο Τύπος μετά από 13 χρόνια, αυτό μου με ανησυχεί είναι πως επιδρά αυτό στη νέα γενιά. Και κάποιες που τα γράφουν αυτά είναι γυναίκες. Δεν υπάρχει αλληλεγγύη.

 

On my way the #stormflowerNoir launch

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Cheryl (@cherylofficial) στις

 

Had so much fun at the #xfpresslaunch tonight.. Was really amazing watching back some of our talent !! Such a great energy in the room too. Hope everybody there enjoyed it ! I also love my Balmain dress

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Cheryl (@cherylofficial) στις


Πρέπει να σταματήσει η ντροπή για το σώμα. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Είμαι πολύ χαρούμενη και υγιής. Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό τύπο σώματος και διαχειρίζεται διαφορετικά το άγχος και τη θλίψη. Ήμουν μπαλαρίνα και οι μυς μου έχουν καλή μνήμη. Όταν κάνω γυμναστική είμαι σαν αθλήτρια του τένις, αν όχι, δείχνω διαφορετικά.» 

Στην ίδια λογική και το μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:
«Υπάρχουν πολλά περισσότερα στη ζωή από το να έχεις τέλειο κορμί. Κάθε νέος άνθρωπος πρέπει να το κατανοήσει αυτό. Να ταξιδέψει, να μάθει για διαφορετικές κουλτούρες, να είναι χαρούμενος να ερωτευτεί και να μη δίνει σημασία τι θα πει ο κόσμος.»

 

I think it's about time people just leave others alone with their unnecessary and unwanted opinions and judgments. #liveyourlife

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Cheryl (@cherylofficial) στις