Ξεσπά η Νόνικα Γαληνέα για τις δηλώσεις Χέλμη για Αλεξανδράκη! «Τι ντροπή!»

«Ο Αλέκος δεν πρόκειται να πάθει τίποτα. Ο Αλέκος...»

Πριν λίγο καιρό η Κατερίνα Χέλμη σε συνέντευξη της στα «Στα Καλά Καθούμενα» είχε δηλώσει σχετικά με τον Αλέκο Αλεξανδράκη «Με φίλησε και τους είπα ότι μύριζε το στόμα του από τα τσιγάρα». Η δήλωση της προκάλεσε το ξέσπασμα της Νόνικας Γαληνέα, η οποία για 23 ολόκληρα χρόνια συντρόφευσε τον Αλέκο Αλεξανδράκη στη σκηνή αλλά και στη ζωή.

«Τι ντροπή… Λυπάμαι για λογαριασμό της» λέει η ηθοποιός στην εφημερίδα Freddo και στον Νίκο Νικόλιζα. «Τέτοιες φράσεις, τέτοιες λέξεις δεν λέγονται ούτε όταν ο άλλος είναι στη ζωή. Πόσο μάλλον όταν ο άλλος έχει φύγει» συνεχίζει οργισμένη η Νόνικα Γαληνέα. «Ο τρόπος που εκφράζεται ο καθένας δείχνει ποιος είναι. Ο Αλέκος δεν πρόκειται να πάθει τίποτα. Ο Αλέκος έλαμπε και μοσχοβόλαγε. Τέτοιες δηλώσεις δεν αγγίζουν τον μεγάλο Αλέκο Αλεξανδράκη. Δεν ξέρω πώς να μιλήσω για τέτοιες δηλώσεις. Δεν χωράνε στο δικό μου μυαλό».
Ενώ όταν πληροφορείται πως η δήλωση αυτή έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, η ίδια λέει: «Λυπάμαι. Λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν θέλω ούτε να ακούσω ποτέ άλλοτε τέτοια πράγματα για τον Αλέκο. Τον πιο ευγενή και καλοπροαίρετο άνθρωπο του ελληνικού κινηματογράφου. Τον άνθρωπο που μόνο καλό έκανε και ποτέ δεν ενόχλησε κανέναν. Λυπάμαι…»