Ξεκάθαρη στήριξη Λιάγκα σε Κωστόπουλο: «Είναι άκομψο αυτό που έκανε η Μακρυπούλια»

«Αν γινόταν σε μένα θα πήγαινα σήμερα στο Λάτσιο και θα έλεγα εγώ αύριο δεν έρχομαι»!

Η φράση της Ζέτας Μακρυπούλια: «Έχουν αρκετές προτάσεις και θέληση για να συνεργαστούμε και αυτό για μένα είναι το πρώτο για να πω το ναι…», ως απάντηση σε ερώτηση για το αν πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση του πρωινού στο MEGA -στη θέση του Πέτρου Κωστόπουλου-, πυροδότησε αντιδράσεις στην απέναντι εκπομπή, του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Ο Γιώργος πήρε το λόγο και είπε τα εξής: «Είναι εξαιρετική επιλογή για πρωινό πρόγραμμα η Ζέτα. Από τη στιγμή που υπάρχει πρωινή εκπομπή στον αέρα με ανθρώπους επαγγελματίες που κάνουν πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους και δίνουν καθημερινά μια μάχη, είναι πολύ άκομψο να απαντάς κι εσύ ο ίδιος που σε αφορά «θα το σκεφτόμουνα». Για μένα η Ζέτα θα έπρεπε να πει «όσο υπάρχουν πρωινά στον αέρα εγώ δεν κάνω καμία συζήτηση. Το καλοκαίρι αν μου γίνει πρόταση θα το δω. Είναι μια ομάδα εκεί με επαγγελματίες ανθρώπους πετυχημένους». 

Ο παρουσιαστής πρόσθεσε επιπλέον: «Αν γινόταν σε μένα θα πήγαινα σήμερα στο Λάτσιο και θα έλεγα εγώ αύριο δεν έρχομαι. Θα έπρεπε η ίδια για λόγους ευγένειας να κόψει τη συζήτηση για το πρωινό».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Φαίη Σκορδά.

//www.youtube.com/embed/MEBpp6ZYDg0

Διαβάστε ακόμα:

Έκλεισε η Ζέτα Μακρυπούλια με το Μega! Θα παρουσιάσει το »Just the two of us»!