Βρήκαμε… τα πόδια, πατριώτη!

«Δείξε μου τα πόδια του, να σου πω ποιος είναι»! Κάπως έτσι ξεκίνησε το παιχνίδι και τελικά πήρε φωτιά το twitter.

Άλλωστε τις επόμενες βδομάδες, τα μάτια μας θα είναι στραμμένα σε αυτά και άλλα πολλά πόδια και θα τα παρακολουθούμε καθώς θα… στροβιλίζονται στην πίστα. Κι αν δεν το καταλάβατε, ο λόγος για το «Dancing with the stars 3», που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 11 Νοεμβρίου. Προχθές, την Κυριακή που μας πέρασε όμως, οι διαγωνιζόμενοι stars με τους παρτενέρ τους επαγγελματίες χορευτές, είχαν φωτογράφιση για την προώθηση του talent show.

Το twitter λοιπόν πήρε φωτιά από σχόλια όταν άρχισαν να ανεβαίνουν φωτογραφίες… ποδιών. Σε ποιον ανήκουν αυτά τα πόδια; Είναι χορευτής ή διαγωνιζόμενος; Και σε αυτή τη φωτογραφία ποιος είναι o star και ποιος ο παρτενέρ; Έγινε κυριολεκτικά του… social media με τα «τιτιβίσματα» να είναι δεκάδες. Ε, λοιπόν, εμείς… τα βρήκαμε τα πόδια, πατριώτη. Και τα αποκαλύπτουμε, αλλά όχι όλα, για να μην χαλάσουμε και την… επίσημη προβολή. Έτσι, επιλέξαμε να σας προδώσουμε τρία… αντιπροσωπευτικά δείγματα των star, δηλαδή από το χώρο του θεάτρου, της μουσικής, αλλά και της τηλεόρασης, βεβαίως, βεβαίως.

Όπως βλέπετε λοιπόν στη φωτογραφία που ακολουθεί, τα πόδια είναι μίας star και του παρτενέρ της. Ποια είναι; Ε, ας το πάρει το ποτάμι λοιπόν και να σας αποκαλύψουμε ότι τα πόδια αυτά είναι της Βάσιας Τριφύλλη και του παρτενέρ της, Δημήτρη Φωκά. Όπως βλέπετε η σπουδαία ηθοποιός είναι ακόμα… συμμαζεμένη μπροστά στο φωτογραφικό φακό, αλλά είναι σίγουρο ότι θα βάλει φωτιά στην πίστα του «Dancing» με τις φιγούρες της, αλλά και μπροστά από την κριτική επιτροπή με τα σχόλιά της.

Πάμε λοιπόν στη δεύτερη φωτογραφία. Να σας βοηθήσουμε και να σας πούμε ότι ο star συνηθίζει να βάζει φωτιά στις πίστες νυχτερινών κέντρων, ενώ τελευταία τραγουδά «Κοίταξέ με, φεύγω»! Ναι, ναι, τα πόδια ανήκουν στο Γιώργο Τσαλίκη και στην παρτενέρ του, την Έμιλυ Ματθαιακάκη που όπως θα θυμάστε, ήταν αυτή που κέρδισε πέρυσι χορεύοντας με τον Αργύρη Αγγέλου. Τώρα λοιπόν θα χορέψει μαζί με τον Τσαλίκη και είναι σίγουρα ένα πολύ δυνατό ζευγάρι καθώς θεωρείται ότι ο γνωστός τραγουδιστής, δύσκολα θα φύγει από το «Dancing».

Πριν πούμε σε ποια star ανήκουν τα παρακάτω πόδια, θα σας βάλουμε ένα κουίζ. Πέρυσι ήταν πολύ… χαρούμενη, ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό γραφόταν ότι αυτή τη σεζόν θα τα πει… όλα. Τελικά βρέθηκε… στο δρόμο! Και αν δεν το καταλάβατε μετά από τόοοοοση βοήθεια, να σας πούμε λοιπόν ότι τα ωραία αυτά πόδια είναι της Έλενας Παπαβασιλείου, που ενώ όλοι πίστευαν ότι μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» θα βρισκόταν στο «Όλα», τελικά είναι ντουέτο με το Βαγγέλη Περρή στο ραδιοφωνικό σταθμό «Δρόμος FM». Η Έλενα λοιπόν μπορεί να απέχει από το τηλεοπτικό τοπίο ως παρουσιάστρια, αλλά θα εμφανιστεί μαζί με τον Ηλία Μπούτση που έχει χορέψει ξανά στο «Dancing» ως παρτενέρ της Βίκυς Κουλιανού. Τώρα όμως, θα βρεθεί στην πίστα του talent show παρέα με τη σέξι Έλενα Παπαβασιλείου.

Αυτά λοιπόν είναι τα πόδια τριών ζευγαριών, που την Κυριακή το βράδυ θα διαγωνιστούν στην πρεμιέρα του «Dancing with the stars 3». Μπορεί στο φωτογραφικό φακό να στέκονται πολύ καλά, αλλά θα δούμε τι θα κάνουν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες…!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Αυτή είναι η τελική 14αδα που θα χορέψει στο Dancing With The Stars III