Βρέθηκε ο πασίγνωστος επιχειρηματίας στην Κερατέα!

- Η απαγωγή του επιχειρηματία έγινε χθες βράδυ στον Γέρακα την ώρα που επέστρεφε σπίτι του στην Παλαιά Πεντέλη - Ο επιχειρηματίας Εμμανουήλ Καραμολέγκος είναι καλά στην υγεία του

 - Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης παραδόθηκε και είχε μαζί του μία χειροβομβίδα
– Η εταιρεία Καραμολέγκος Α.Ε. σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως η λειτουργία της επιχείρησης συνεχίζεται απρόσκοπτα
– Μαρτυρίες κατοίκων μόνο στο NewsIt και ΦΩΤΟ από την περιοχή
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του πασίγνωστου επιχειρηματία, Εμμανουήλ Καραμολέγκου, ο οποίος νωρίς το απόγευμα βρέθηκε στην περιοχή της Κερατέας και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

Αυτή την ώρα ο επιχειρηματίας βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατέας, όπου ο ίδιος πήγε εκεί και δήλωσε μπροστά στους έκπληκτικους αστυνομικούς πως αυτός είναι το θύμα της απαγωγής.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και ένας από τους δύο απαγωγείς βρέθηκε λίγο μετά στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάνω του και μία χειροβομβίδα.

Η είδηση δεν είχε γίνει αμέσως γνωστή λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης που παραδόθηκε ήταν αλβανός και ζητούσαν από την οικογένεια του επιχειρηματία το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης και από την εταιρεία του επιχειρηματία, καθώς με ανακοίνωσή της η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος Α.Ε. σε ανακοίνωσή της ανέφερε πως «σε συνέχεια δημοσιευμάτων που εμπλέκουν τον ιδιοκτήτη της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος A.E., κ. Εμμ. Καραμολέγκο, σε υπόθεση απαγωγής, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι υπάρχει σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα.

Σε κάθε περίπτωση, η λειτουργία της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος Α.Ε. συνεχίζει απρόσκοπτα».

Δείτε όλες τις εξελίξεις στο NEWSIT!