Βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός! Τραγικό τέλος στο θρίλερ που ξεκίνησε το 2016!

Δημήτρης Γραικός

Πληροφορίες λένε ότι βρέθηκε μαζί με το αυτοκίνητό του! Ήταν θαμμένος σε κτηνοτροφική μονάδα. Ο ιδιοκτήτης της μονάδας φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία. Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο είχε την τελευταία του συναλλαγή ο επιχειρηματίας.

Με τον πιο τραγικό τρόπο, έληξε το θρίλερ για τον επιχειρηματία Δημήτρη Γραικό. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας της Αγγελικής Νικολούλη, ο άνθρωπος βρέθηκε θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητο του σε κτηνοτροφική μονάδα ατόμου που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του!

Ο 59χρονος (κατά την εξαφάνισή του) επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός από τη Θεσσαλονίκη, εξαφανίστηκε στις 3 Νοεμβρίου του 2016, με το 4χ4 αυτοκίνητό του. Όσο προχωρούσαν οι έρευνες για την υπόθεση, υπήρξαν στοιχεία ότι ο επιχειρηματίας λίγο πριν χαθεί, είχε οικονομική συναλλαγή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο έμπορος με τον οποίο είχε την τελευταία συναλλαγή, ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε μαζί με το αγροτικό του αυτοκίνητο στη μονάδα του.

Αυτή την ώρα αστυνομικοί προσπαθούν να ανασύρουν τη σορό του άτυχου κτηνοτρόφου.

Σύμφωνα με τα όσα έχει υποστηρίξει η σύζυγος του, ο επιχειρηματίας έφυγε από το σπίτι του στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και πήγε στα σφαγεία για να πουλήσει κάποια ζώα. Από την πώληση φαίνεται πως εισέπραξε 17.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα τα ίχνη του χάθηκαν. «Δεν ήταν ούτε εγκληματίας, ούτε τοκογλύφος, ούτε απατεώνας. Δεν είχε εχθρούς σε τέτοιο βαθμό, ώστε κάποιοι…» έχει πει η γυναίκα του.

Όλο αυτό το διάστημα οι δικοί του άνθρωποι τον αναζητούσαν. Για να έχουν σήμερα, τα πιο δυσάρεστα νέα…

Πηγή: newsit.gr