Βραβείο στην εγγονή του Μαστοράκη για τη… φωτιά που έβαλε!

Περήφανος… παππούς είναι ο Νίκος Μαστοράκης μετά τη βράβευση στην εγγονή του, Daphne Avalon για το βίντεο που είχε βάλει… φωτιά στο διαδίκτυο.

Πριν από αρκετούς μήνες είχε ανέβει στο internet ένα βίντεο με μία κοπέλα να προσπαθεί να κάνει γιόγκα και να καταλήγει… να καίγεται! Το βίντεο με τίτλο «κοπέλα που πιάνει φωτιά» είχε κάνει μέσα σε μία μέρα περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια χτυπήματα, ενώ και πολλά δελτία ειδήσεων και εκπομπές πρόβαλλαν και σχολίασαν το συγκεκριμένο βίντεο που ήταν πράγματι πολύ… καυτό!

Το βίντεο έδειχνε λοιπόν μια νεαρή κοπέλα να κάνει γιόγκα και να πέφτει σε ένα τραπέζι που είχε πάνω κεριά με αποτέλεσμα να αρπάζει η ίδια φωτιά. Το βίντεο, όπως αποκαλύφθηκε μετά από λίγες μέρες ήταν «στημένο» από το διάσημο παρουσιαστή late night show, Jimmy Kimmel, με σκοπό να αποτρέψει τον κόσμο να κάνει επικίνδυνα stunts θέλοντας μέσα από τα χτυπήματα στο διαδίκτυο να κερδίσουν δημοσιότητα, όπως γίνεται συνεχώς με τα διάφορα twerk videos που ανεβαίνουν στο internet. Στο σκοπό αυτό βοήθησε η κασκαντέρ που ανέλαβε το ρόλο να… καεί και που ονομάζεται Daphne Avalon, η οποία είναι εγγονή του Νίκου Μαστοράκη, αφού είναι κόρη της κόρης του Ισαβέλλας.

Η 23χρονη κοπέλα είναι απόφοιτος του USC και εργάζεται ως stunt woman, ενώ η πρώτη της επιτυχία είναι το διαφημιστικό του βιντεοπαιχνιδιού «Black Ops 2» που έχει σκηνοθετήσει ο Γκάι Ρίτσι και που έχει περισσότερα από 125 εκατομμύρια χτυπήματα στο διαδίκτυο. Τώρα όμως, το twerk video που καιγόταν κέρδισε το βραβείο καλύτερου «χειρότερου twerk video 2014» στο διαγωνισμό «Webby 2014».