Βράδυ »Αποκαλύψεων»… με τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Δείτε φωτογραφίες!

Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, περνάμε το Βράδυ μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τα πιο περιζήτητα πρόσωπα της ελληνικής επικαιρότητας.

Το Βράδυ της Πέμπτης ξεκινά juicy… με την Ελεονώρα Μελέτη να μιλάει για σχέσεις με μικρότερους, αλλά και με μεγαλύτερους άντρες. Να απαντάει στο αν θα μετακόμιζε στη μεσημεριανή ζώνη… και να πραγματοποιεί το παιδικό της όνειρο, να γίνει… σοπράνο!

Ακολουθεί ο Νίκος Βουρλιώτης, ο οποίος ζητάει συμβουλές από τον Πέτρο Κωστόπουλο για έναν πετυχημένο γάμο, ενώ εξομολογείται τι τον συνδέει με τη φιγούρα του Καραγκιόζη. Ακόμα, αποκαλύπτει τις εντυπώσεις του για τις τραγουδιστικές ικανότητες του Απόστολου Γκλέτσου και μοιράζεται μαζί μας το επεισόδιο που παραλίγο να τον οδηγήσει σε τσακωμό με τον Μιχάλη Ζαμπίδη!

Το Βράδυ της Παρασκευής ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται τον Σταμάτη Μαλέλη! Τι πιστεύει για την κρίση στα κανάλια. Τι αποκαλύπτει για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη; Τι γνώμη έχει για το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αλλά και για το δημοφιλές talent show του σταθμού “Dancing with the Stars”; Ποιες τηλεοπτικές μεταγραφές θα έκανε αν μπορούσε και τι εξομολογείται για την προσωπική του ζωή;

Το Βράδυ της Παρασκευής κλείνει με τη Μαρία Μπεκατώρου. Τι αποκαλύπτει η παρουσιάστρια για τα επαγγελματικά της σχέδια και γιατί ισχυρίζεται πως δεν θα άφηνε ποτέ το ΤΗΛΕΑΣΤΥ; Τι εξομολογείται για τη σχέση της με τον άντρα της και ποιος είναι ο λόγος που εκείνος αισθάνεται περήφανος για τη σύζυγό του; Τέλος, η Μαρία Μπεκατώρου είναι μια παραδοσιακή γυναίκα και το αποδεικνύει… on camera!

Την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, δύο μοναδικά Βράδια έρχονται για σας. Ώρα να τα απολαύσετε με τον Πέτρο Κωστόπουλο… στον ΑΝΤ1!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κωστόπουλος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει

Το ουρλιαχτό της Δούκισσας Νομικού!

Ποιον παράτησε στην πίστα η Έλλη Κοκκίνου;