Βραδιά τηλεοπτικών …θαυμάτων

Τι περιλαμβάνει το τηλεοπτικό μενού του Σαββάτου;

21:00 MOURLEN ROUGE – ΑΝΤ1

Χιούμορ, σάτιρα, πλάκα και ξεκαρδιστικό γέλιο, φτάνουν στις οθόνες μας με τις θεατρικές παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή. Τα ευτράπελα της καθημερινότητάς μας, τα πρόσωπα της επικαιρότητας, αλλά και το πολιτικό σκηνικό, συνθέτουν, κυρίως, τα απολαυστικά κωμικά – σατιρικά σκετς της κάθε επιθεώρησης. Μείνετε στον ΑΝΤ1, έρχεται πολύ γέλιο με Μάρκο Σεφερλή!

21:00 ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ – STAR

Όταν ήταν μικρή, η Μόλι Μαχόνεϊ ονειρευόταν να γίνει μια καταξιωμένη πιανίστρια. Όμως τα χρόνια πέρασαν και τώρα η 23χρονη Μόλι είναι υπεύθυνη στο «Mr Magorium’s Wonder Emporium», το πιο τρελό παιχνιδάδικο της πόλης. Ιδιοκτήτης του μαγαζιού είναι ο κύριος Έντουαρντ Μαγκόριουμ, ένας εκκεντρικός γέρος, πάντα χαμογελαστός, και ηλικίας μόλις… 243 ετών! Βλέπετε, ο κύριος Μαγκόριουμ έπαψε να γερνά στην ηλικία των 65 ετών ενώ εγκαινίασε το μαγαζί του πριν από 114 χρόνια. Παρόλα αυτά, τα παιδιά τον λατρεύουν και οι μεγάλοι ενθουσιάζονται μαζί του καθώς τα ευφάνταστα και πολύχρωμα παιχνίδια του ικανοποιούν και την πιο απαιτητική φαντασία.

Ήρθε όμως η στιγμή όπου ο κύριος Μαγκόριουμ αισθάνεται πως είναι καιρός να εγκαταλείψει τα εγκόσμια. Έτσι αποφασίζει να κληροδοτήσει το μαγαζί στην γκρινιάρα και αγχώδη, αλλά πάντα φιλότιμη και πιστή του μάνατζερ, τη Μόλι. Ο νεαρός λογιστής Χένρι Γουέστον αναλαμβάνει την εκτίμηση της αξίας του ακινήτου και τα λογιστικά του.

Η αναχώρηση όμως του κυρίου Μαγκόριουμ για άλλους κόσμους δεν φαίνεται να γίνεται αποδεκτή από τα… παιχνίδια του μαγαζιού, που αποφασίζουν να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους με πρωτοφανή τρόπο. Τώρα πια, τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει η μαγεία. Ο «παράδεισος των παιχνιδιών» μετατρέπεται σε πραγματικό χάος. Οι πελάτες εγκαταλείπουν το μαγαζί έντρομοι ενώ η Μόλι αναζητά επειγόντως τρόπο για να επαναφέρει τα πράγματα σε τάξη. Μήπως είναι κάτι που εκείνη αγνοεί; Και, αν ναι, ποιος μπορεί να τη βοηθήσει να το βρει;

22:00 ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ YELLOSTONE – ΣΚΑΪ

Άγρια ζωή μοναδικής ποικιλομορφίας ζει και αναπτύσσεται στα πλούσια λιβάδια, τα πυκνά δάση και τις θερμοπηγές του Yellowstone. Λύκοι, αρκούδες, αντιλόπες και βούβαλοι ζουν πλάι-πλάι σε μια σχέση αλληλεξάρτησης, σύμβολα της φυσικής αρμονίας. Μετά από πολύμηνη κινηματογράφηση, το ντοκιμαντέρ αυτό μας παρουσιάζει το μεγαλείο του Yellowstone με φόντο τρεις εποχές του χρόνου… το Σάββατο 29/09!

23:00 ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ – ALPHA

Η Κλερ είναι μια νεαρή ψυχολόγος. Μετά από ένα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα αναλαμβάνει να θεραπεύσει τους έξι μοναδικούς επιζήσαντες και αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με τον έναν από αυτούς. Όταν όμως οι επιζήσαντες αρχίζουν να εξαφανίζονται ο ένας μετά τον άλλο, η Κλερ υποψιάζεται ότι αυτό δε μπορεί να είναι τυχαίο και αποφασίζει να ανακαλύψει την αλήθεια, αψηφώντας τις συνέπειες…

Διαβάστε ακόμα:

Ναταλία Γερμανού στην πρεμιέρα: «Όσοι επιζήσαμε…»