Βούλα Κεχαγιά – Ευχαρίστησε τους τηλεθεατές και στο βάθος ΣΥΡΙΖΑ: «Κλείνει ένας κύκλος για μένα»

Βούλα Κεχαγιά

"Δεν θα σου πω τι κύκλος θα κλείσει γιατί δεν θα με χάσεις και δεν θα σε χάσω" είπε η Βούλα Κεχαγιά στον Γιώργο Χουδαλάκη

Το δικό της αντίο στο τηλεοπτικό κοινό θέλησε να εκφράσει η Βούλα Κεχαγιά, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από το ενημερωτικό μαγκαζίνο που παρουσίαζε επί σειρά μηνών μαζί με τον Γιώργο Χουδαλάκη στο πρόγραμμα του Attica Tv.

Ειδικότερα, στο ξεκίνημα κιόλας της καθημερινής εκπομπής «Χωρίς Μακιγιάς», η έμπειρη δημοσιογράφος σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής απευθυνόμενη στον τηλεοπτικό της παρτενέρ. «Λοιπόν, θέλω να σου πω κάτι. Καμιά φορά κλείνουν κάποιοι κύκλοι και κλείνει ένας κύκλος για μένα. Δεν θα σου πω τι κύκλος θα κλείσει γιατί δεν θα με χάσεις και δεν θα σε χάσω».

«Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Μπορώ όμως να ευχαριστήσω τους τηλεθεατές μας, τους πιστούς τηλεθεατές σε αυτήν εδώ την εκπομπή, που θα επιμείνουν να βλέπουν το Attica και εμάς και εσένα. Να πω ότι την Δευτέρα θα τους έχουμε και μια μεγάλη έκπληξη. Λοιπόν, καλό σας βράδυ» τόνισε η Βούλα Κεχαγιά σε αυτό το τηλεοπτικό της αντίο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελένης Καλογεροπούλου για το Newsit, ο λόγος που χαιρέτησε κατ΄αυτόν τον τρόπο η Βούλα Κεχαγιά το τηλεοπτικό κοινό είναι το γεγονός πως θα αναλάβει από την προσεχή Δευτέρα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό μιας και, όπως είναι ήδη γνωστό, η Δώρα Αυγέρη θα ενισχύσει την προσπάθεια του κόμματος εν όψει των Ευρωεκλογών.