«Βλέπω τις επαναλήψεις και θυμάμαι πόσα κιλά ήμουν, σκέφτομαι ότι θέλω τράβηγμα»!

Πασίγνωστη αγαπητή ηθοποιός εξομολογείται...

Η Ελένη Καστάνη απαντά με τον χαρακτηριστικό της τρόπο στα ερωτήματα του Πάνου Ζόγκα για το περιοδικό Like.

Θα έκανες άλλο γάμο;

(γέλια δυνατά)… Άλλο γάμο; Ούτε καν. Κοίτα, σε μία μόνο περίπτωση: Αν έκανα άλλο γάμο, θα ήθελα έναν πολύ πλούσιο χοντρό Άραβα. Ξέρεις, από αυτούς τους γέρους με τις μεγάλες κοιλιές, που βλέπουμε στις ταινίες. Να γίνω τουλάχιστον μια βασίλισσα, έστω μια πριγκίπισσα της Ανατολής. Ναι, αυτό θέλω. Για οτιδήποτε άλλο έχουμε κλείσει. Πώς να το κάνουμε; Μετά τον άντρα μου, ο οποίος ήταν ωραίος και φτωχός, ψάχνω τώρα για το αντίθετο.

Πώς είναι να βλέπεις τον εαυτό σου συνέχεια στις τηλεοπτικές επαναλήψεις;

Όχι καλό. Από τη μία παρατηρώ τα νιάτα, τις αλλαγές στο πρόσωπό μου, το βάρος, θυμάμαι πόσα κιλά ήμουν, σκέφτομαι ότι θέλω «τράβηγμα», αναρωτιέμαι πώς πήρα έτσι βάρος και, από την άλλη, τις διαφορές των σημερινών σίριαλ με τα τότε.

Θα έκανες οτιδήποτε για να χάσεις κιλά; Ακόμα και επέμβαση;

Ναι, θα έκανα οτιδήποτε. Κι αν ποτέ κάνω ή βρω κάποιον άλλον τρόπο, δαχτυλίδι, μπαλονάκι, κόψιμο του στομαχιού κ.λπ., θα βγω να το πω. Δεν μπορώ να καταλάβω γενικά γιατί κάποιες γυναίκες γνωστές (ας μην πούμε παραδείγματα) κάνουν επεμβάσεις και μετά δεν λένε τίποτα. Αφού φαίνεται. Σε ήξερα στα νιάτα σου, σε ξέρω και τώρα, δεν γίνεται το στήθος να φούσκωσε ξαφνικά. Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Ότι κι αν κάνω θα το πω, αλλά δεν θέλω να φτάσω σε σημείο που να μην αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Τους ρόλους που έχω, αυτά τα επιπλέον κιλά μου τους χάρισαν.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Καστάνη: «Επρόκειτο να κάνω κάτι στην τηλεόραση, αλλά τελικά…»
 
«Διέκοψα την εγκυμοσύνη όταν γυρίζαμε το Δις Εξαμαρτείν γιατί έπρεπε…»