Βιτριόλι: Η αποκάλυψη της 34χρονης στο δικηγόρο της – Το σενάριο που ανατρέπει τα πάντα

Βιτριόλι

Νέες αποκαλύψεις στην εκπομπή “Μαζί σου” για την επίθεση με βιτριόλι. Στοιχεία που ανατρέπουν τα πάντα από την ίδια την 34χρονη, μέσα από το νοσοκομείο. Νέα βίντεο στην κατοχή της αστυνομίας που μπορεί να κρίνουν πολλά.

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της κοπέλας, Απόστολος Λύτρας, η κοπέλα του είπε πως είδε μια μαυροφορεμένη γυναίκα με μάσκα να της επιτίθεται.

Επίσης επιβεβαίωσε αυτό που η αστυνομία υπέθετε, ότι η επιτιθέμενη είχε κρυφτεί στο υπόγειο, και όπως η 34χρονη Ιωάννα περίμενε το ασανσέρ, πετάχτηκε και της έριξε το βιτριόλι.

Ένα ακόμα στοιχείο που έδωσε η 34χρονη και αποκαλύφθηκε στην εκπομπή “Μαζί σου”, είναι πως η γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι έχει σχέση και με την προσωπική αλλά και με την επαγγελματική της ζωή!

Θεωρείται μάλιστα σχεδόν βέβαιο πως η καταζητούμενη γυναίκα γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία γι αυτό και ήξερε που να κρυφτεί και πότε.

Αν όλα αυτά ισχύουν, ανατρέπουν πολλά από τα όσα τώρα υποθέταμε για την σχέση της επιτιθέμενης με την Ιωάννα.

Τα δύο βίντεο που μπορεί να κρίνουν πολλά και… ο συνοδηγός

Όπως ανέφερε από την μεριά του ο αστυνομικός συντάκτης εκπομπής Θεοδόσης Πάνου, στην κατοχή της αστυνομίας είναι δύο ακόμα βίντεο.

Τα βίντεο αυτά προέρχονται από κάμερες ασφαλείας που ελέγχουν την κυκλοφορία στην περιοχή.

Σε ένα από αυτά λοιπόν φαίνεται μια μαυροφορεμένη γυναίκα με μάσκα πριν την επίθεση στην 34χρονη. Στο επόμενο φαίνεται και πάλι μια μαυροφορεμένη γυναίκα, 1 λεπτό περίπου μετά την επίθεση να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο ως συνοδηγός, και να φεύγει.

Ακόμα βέβαια δεν θεωρείται βέβαιο ότι πρόκειται για την γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη με βιτριόλι, ωστόσο οι συμπτώσεις σίγουρα κινούν πολλές υποψίες.

Η αστυνομία λοιπόν προσπαθεί να βρει τις πινακίδες του αυτοκινήτου ώστε να προχωρήσει περαιτέρω την έρευνα.

Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει για την υπόθεση 15 άτομα, ωστόσο ακόμα δεν έχουν πάρει κατάθεση από την 34χρονη Ιωάννα, λόγω της κατάστασης που βρίσκεται.

Ο καυγάς που τελικά δεν είχε σχέση με το περιστατικό

Σχετικά με έναν καυγά που είχε γίνει στην πολυκατοικία της 34χρονης μέσα στην καραντίνα, αυτό δεν έχει να σχέση με την επίθεση, όπως ανέφερε και ένοικος του κτιρίου.

Πηγή: newsit.gr