Βισκαδουράκης Γιατί είπα ναι στο Πακέτο

Δείτε τί δήλωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης για την φάρσα που του έστησαν οι φίλοι του

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στο «Super Star»  για την πλάκα που του έστησαν οι αγαπημένοι του συνεργάτες μέσα από την εκπομπή «Πάμε πακέτο» παρουσιάζοντάς του ένα υποτιθέμενο παιδί του.

Σχετικά με το αν τον σόκαρε αυτή η «τραβηγμένη» πλάκα απάντησε: «Κοιτα εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δεν σοκάρομαι εύκολα. Είμαι γεννημένος για τα δύσκολα, τα αντιμετωπίζω οπως και χτες είδατε ότι ήμουν πάρα πολύ σοβαρός.»

Στη συνέχεια ο κωμικός ηθοποιός δήλωσε ότι δεν γνώριζε τίποτα και ότι πήγε στην εκπομπή γιατί τον πίεσαν κάποιο συγγενικό του πρόσωπο γιατί ίσως να έβλεπε την αδελφή του που ζει στο εξωτερικό, καθώς και οι συνεργάτες του που έστησαν τη φάρσα με την δικαιολογία ότι δεν «βοηθά» την παράσταση.

«Δεν ήξερα ότι υπάρχει φάρσα, ότι υπάρχει ένα παιδί. Εγώ πήγα στην εκπομπή γιατί με πίεσε κάποιο συγγενικό μου πρόσωπο. Δεν θα πήγαινα στην Βίκυ Χατζηβασιλείου. Να της πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, είναι ευγενεστάτη, ήτανε πανέξυπνη, την θεωρώ πολύ καλύτερη ηθοποιό από εμένα» και συνέχισε περιγράφοντας τι περίμενε και τί του ήρθε…

«Και πήγα να δω την τρελή την αδελφή μου, την τρελοκαμπέρο με τα καπέλα και με τα  how are you, just fine, and you…. και μου βγήκε άλλο φρούτο! Μου βγήκε ένα παιδί και εκεί τα χάνω…

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Είναι πατέρας ο Βισκαδουράκης;
Καλοστημένη πλάκα η εξώγαμη κόρη Βισκαδουράκη στο «Πακέτο»
Το…πακέτο που «εφαγε» ο Βισκαδουράκης με το εξώγαμο