Βίντεο ντοκουμέντο από κορονοπάρτι στην Αττική παρουσία παίκτριας γνωστού ριάλιτι

Το κορονοπάρτι έγινε σε μονοκατοικία και με την συμμετοχή δεκάδων νεαρών αγοριών και κοριτσιών. Χοροί, μάσκες ανύπαρκτες και παντελής καταστρατήγηση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Μπορεί η Ελλάδα να μετράει μέχρι στιγμής 4.340 θύματα και 132.430 κρούσματα από την πανδημία του κορονοϊού, ωστόσο κάποιοι δεν λένε να βάλουν μυαλό.

Παρότι οι συναθροίσεις έχουν απαγορευθεί και ανακοινώνει ότι επιτρέπεται η παρουσία μόνο εννέα ατόμων στα γιορτινά τραπέζια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ορισμένοι νομίζουν ότι βρισκόμαστε σε άλλες εποχές και συμμετέχουν σε κορονοπάρτι που “στήνονται” σε σπίτια.

Ένα από αυτά πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε μονοκατοικία της Αττικής με την παρουσία μάλιστα και μοντέλου που συμμετείχε σε γνωστό reality. Η πανέμορφη κοπέλα μαζί με δεκάδες ακόμα άτομα παραβαίνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας διασκέδασαν και χόρεψαν για πολλές ώρες.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που παρουσιάζει το newsit.gr κανένα από τα άτομα που συμμετείχαν στο πάρτι δεν φορούσε μάσκα και δεν τηρούσε τις αποστάσεις ασφαλείας. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις έρχονται πολύ κοντά, αφού κάθονται στο ίδιο τραπέζι αλλά και στους καναπέδες του σαλονιού.

Το πάρτι έγινε νυχτερινές ώρες με τους παρευρισκόμενους να αγνοούν την απαγόρευση κυκλοφορίας που υπάρχει από τις δέκα το βράδυ έως τις πέντε το πρωί. Το ποτό έρεε άφθονο με όλους τους συμμετέχοντες να αγνοούν την καραντίνα αλλά και τις συστάσεις της πολιτείας για τα μέτρα προφύλαξης από τον κορονοϊό.

Πηγή: newsit.gr