Βίκυ Μαραγκάκη: «Πάντα σκέφτεσαι σε στιγμές κρίσης αν διάλεξες το σωστό επάγγελμα»

Διαβάστε τι εξομολογείται η ηθοποιός...

Η Βίκυ Μαραγκάκη, την οποία απολαμβάνουμε σε επιτυχημένο διαφημιστικό σποτ το τελευταίο διάστημα, μίλησε στη Ζωή Δημητρίου στο Πρώτο Θέμα για το πως βρέθηκε να υποδύεται την καλύτερη φίλη της Πενέλοπε Κρουζ στο «Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι», το αν σκέφτηκε τότε να φύγει από την Ελλάδα, αλλά και γιατί σήμερα δε τη βλέπουμε σε κάποια τηλεοπτική σειρά…

Για την τηλεόραση: «Μα ήρθε η κρίση. Οι χρηματικές αμοιβές είναι δυσανάλογες των λογαριασμών μας, των εξόδων. Είναι υποτυπώδες πλέον. Τις περισσότερες φορές τις παίρνουμε ετεροχρονισμένα. Κάποιες φορές δεν πληρωνόμαστε καν. Ο κόσμος, επειδή δε με βλέπει στην τηλεόραση, με ρωτά στον δρόμο αν έχω σταματήσει να δουλεύω ή πιστεύει ότι έχω φύγει στο εξωτερικό. Συνδύασα τις σπουδές μου και διδάσκω κίνηση και αυτοσχεδιασμό στο Θέατρο των Αλλαγών. Πάντα σκέφτεσαι σε στιγμές κρίσης αν διάλεξες το σωστό επάγγελμα. Νομίζω όλοι μας, όχι μόνο οι ηθοποιοί. Τα πάντα είναι και θέμα τύχης. Πόσες δουλειές σου προτείνονται. Εγώ θέλω να κάνω κωμωδία λόγου χάρη, αλλά οι σκηνοθέτες δε με σκέφτονται για τέτοιους ρόλους.»

Για «Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι»:«Πέρασε όλο το ελληνικό θέατρο από αυτή την οντισιόν. Έναν ολόκληρο χρόνο η Αγγλίδα casting director έβλεπε ηθοποιούς στο Athens Plaza. Όταν με κάλεσαν για τον ρόλο ενθουσιάστηκα. Θυμάμαι ο Νίκολας Κέιτζ μας κάλεσε στο σπίτι του μετά την πρεμιέρα στο Λος Άντζελες. Αν σκέφτηκα να φύγω από την Ελλάδα; Η casting director, Μαίρη Σέλγουεϊ, με πρότεινε σε αντζέντη. Όταν πηγαίνεις κάπου συστημένη από μια γυναίκα βραβευμένη με BAFTA, φυσικά σου δίνουν δουλειά. Δεν πήγα. Ήμουν μικρή. Φοβήθηκα τη μοναξιά. Θα πάλευα σε μια άγνωστη χώρα. Είχα αρχίσει να γίνομαι γνωστή, να δουλεύω στην Ελλάδα. Εκείνη τη στιγμή κινήθηκα περισσότερο συναισθηματικά παρά λογικά. Μου έλεγαν σε κουβέντες «μα τόσος κόσμος πάει και δεν τα καταφέρνει».

Διαβάστε ακόμα:

Συνελήφθη ο Nicolas Cage

Στο νοσοκομείο ο γιος του Nicolas Cage μετά από αιματηρό καυγά

Κι άλλα προβλήματα στην οικογένεια του Nicolas Cage – Έπιασαν τον γιο του για βίαιη συμπεριφορά στο σπίτι

Συγκινεί το μήνυμα της Penelope Cruz: “Οι Κεφαλονίτες θα σταθούν και πάλι στα πόδια τους!”