Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή στο κενό την ώρα που τραγουδούσε

Βίκυ Λέανδρος

"Πρέπει να είχα πολλούς φύλακες αγγέλους, γιατί θα μπορούσα να είχα πέσει με το κεφάλι μου" δηλώνει η Βίκυ Λέανδρος.

Ένα ατύχημα έμελλε να υποστεί η Βίκυ Λέανδρος στην τελευταία της εμφάνιση επί σκηνής στο Ανόβερο. Κι αυτό μιας και την ώρα που ερμήνευε τις μεγάλες της επιτυχίας, η δημοφιλής καλλιτέχνιδα βρέθηκε με μιας εκτός σκηνής «παγώνοντας» τους πάντες στη μουσική σκηνή.

Ευτυχώς, όπως είπε και η ίδια η Βίκυ Λέανδρος μιλώντας στη γερμανική Bild, παρά την άσχημη πρώτη, δεν τραυματίστηκε και συνέχισε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τη συναυλίας της. Μάλιστα, η διεθνούς αναγνωρισμένη ερμηνεύτρια παραπάτησε και έπεσε από τη σκηνή στο κενό την ώρα που τραγουδούσε την αγαπημένη της επιτυχία «I love life»

«Σκόνταψα στη σκηνή. Ευτυχώς έπεσα στο πλάι. Πρέπει να είχα πολλούς φύλακες αγγέλους, γιατί θα μπορούσα να είχα πέσει με το κεφάλι μου ή να είχα σπάσει οτιδήποτε. Αλλά δεν έχω καν μελανιά ή πόνο» δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Λέανδρος για το ατύχημα αυτό που είχε στο Ανόβερο της Γερμανίας.

«Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ολόκληρη την καριέρα μου. Το να πέφτεις από τη σκηνή είναι ο εφιάλτης κάθε καλλιτέχνη» πρόσθεσε, ακόμα, η γνωστή καλλιτέχνιδα.