Βίκυ Καγιά: Την… είπε στον Αλέξη Τσίπρα για την ενδυμασία του!

«Στις σοβαρές περιστάσεις πρέπει να ντυνόμαστε ανάλογα»

Η Βίκυ Καγιά που έχει «οργώσει» τις πασαρέλες επί σειρά ετών δημιούργησε τη δική της σχολή και θεωρείται fashion icon, με συνέντευξή της στο Secret παρατηρεί τον Αλέξη Τσίπρα για τις ενδυματολογικές του επιλογές.

Στυλιστικές συμβουλές στους πολιτικούς

«Δεν έχουν ωραίο ντύσιμο. Χρειάζεται να γίνουν πιο ανθρώπινοι και πιο «προσβάσιμοι» από το κοινό. Να επιλέγουν καλύτερα χρώματα, πιο παλ, πιο μαλακά, για να είναι η εικόνα τους πιο προσιτή στον απλό άνθρωπο και το κοινό που βλέπει τηλεόραση, θέλω να προσθέσω ότι η πολιτική έχει μεγάλη αξία για τους πολίτες και έχει βάση στη συνείδηση των ανθρώπων, επειδή οι πολιτικοί αποφασίζουν για εμάς. Μου αρέσει να είναι πιο σοβαρά ντυμένοι».

Οι καλοντυμένοι

«Ωραία ντύνεται η Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ και η Ντόρα Μπακογιάννη ντύνεται πολύ καλά. Από τους άνδρες, πάντα πολύ καλά ντυνόταν ο Δ. Αβραμόπουλος. Είναι πιο φίνος και φορούσε μεσάτα κοστούμια».

Τα λάθη του Αλέξη Τσίπρα

«Στους άνδρες μου αρέσουν πάρα πολύ το κοστούμι και το πουκάμισο. Ιδιαίτερα σε αυτή τη δουλειά, που αναλαμβάνεις να εκπροσωπήσεις έναν ολόκληρο λαό, θέλω να βλέπω σοβαρότητα. Επίσης, μου αρέσει η γραβάτα και θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό να φοράς γραβάτα σε πολύ επιλεγμένα και επίσημα events, όταν σε έχουν καλέσει, για να τιμήσεις την περίσταση.Θα μου άρεσε να τον δω με γραβάτα, γιατί θα του πηγαίνει πάρα πολύ και γιατί ο ρόλος που έχει αναλάβει είναι πολύ σοβαρός. Και στις σοβαρές περιστάσεις πρέπει να ντυνόμαστε ανάλογα».