Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Σε αυτό το τηλεοπτικό πανηγύρι ο καθένας χορεύει με τον δικό του ρυθμό»

«Εγώ δεν κάνω τα συνηθισμένα»

Το «Πάμε Πακέτο» κλείνει δέκα χρόνια ανθρώπινων ιστοριών και το κοινό του χαρίζει κάθε εβδομάδα υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Η παρουσιάστρια του Alpha Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά για την εκπομπή και το αν τη φοβίζει ο ανταγωνισμός στο περιοδικό TV Έθνος και στην Νατάσα Παπανικολάου.

Θα σε ενδιέφερε να κάνεις κάτι άλλο στην TV, εξαργυρώνοντας την επιτυχία του «Πακέτου»;

Γιατί να κάνω κάτι άλλο; Εγώ δεν κάνω τα συνηθισμένα. Κάνω τα δικά μου βήματα στην τηλεόραση και με ενδιαφέρει να είναι σωστά και με ρυθμό, δεν κοιτάω τα βήματα του διπλανού. Σε αυτό το τηλεοπτικό πανηγύρι ο καθένας χορεύει με τον δικό του ρυθμό. Και εγώ κρατάω τον δικό μου.

Είχες όμως προτείνει ένα ενημερωτικό πρόγραμμα στον σταθμό που δεν προχώρησε…

Ναι, κάποια στιγμή είχα προτείνει μια εκπομπή ευεξίας και υγείας, μια σύγχρονη ματιά πάνω σε θέματα well – being, που θα παρούσε πάνω στο site μου omorfamystika.gr. Όμως το κανάλι θεώρησε ότι δεν μπορώ να κάνω δύο διαφορετικά πράγματα. Και αυτό είναι απολύτως σεβαστό.

Τι παρακολουθείς στην TV;

Τη «Μουρμούρα», που είναι ένα πολύ επιτυχημένο προϊόν, πολύ διαφορετικό και σύγχρονο και πολύ αληθινό. Θα δω και πολλές ειδησεογραφικές εκπομπές, όπως του Αντώνη Σρόιτερ και της Σοφίας Παπαϊωάννου. Μου αρέσει η εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη γιατί χρειάζεται και η διαφορετικότητα, χρειάζεται και η τόλμη…

Φημολογείται ότι το «Ε» ετοιμάζει μια εκπομπή σαν το «Πακέτο». Έχεις σκεφτεί τον ανταγωνισμό;

Τι να έχω σκεφτεί; Υπήρξε ανταγωνισμός και με το [Έχεις γράμμα». Εκείνο κράτησε έξι μήνες και το «Πακέτο» δέκα χρόνια. Ας το κάνουν! Μπορεί να είναι ένα επιτυχημένο πρόγραμμα και να' χει ενδιαφέρον. Εγώ ξέρω ότι το κοινό μου θα είναι εκεί την Πέμπτη σταθερό…