Βίκυ Χατζηβασιλείου: Με δάκρυα στα μάτια και με τρεμάμενη φωνή είπε “αντίο” στον μικρό Αλέξανδρο

“Λύγισε” η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής.

Το δικό της “αντίο” στον μικρό Αλέξανδρο που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην έναρξη της σημερινής εκπομπής.

Στις 19 του περασμένου Μάρτη, μέσα από το Πάμε Πακέτο προβλήθηκε η ιστορία μιας γυναίκας που αφιέρωσε την ύπαρξή της στην ανατροφή ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες, που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στον δρόμο. Η ιστορία του μικρού Αλέξανδρου είχε συγκινήσει το κοινό, ευαισθητοποίησε την ομάδα του Ολυμπιακού και ενεργοποίησε την εκπομπή, ώστε να πραγματοποιηθεί το όνειρο του νεαρού… Να παρακολουθήσει για πρώτη φορά στη ζωή του την ομάδα του στο γήπεδο και να συναντήσει τον αγαπημένο του παίκτη, τον Κώστα Μήτρογλου. O Αλέξανδρος είχε βρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη μεγάλη συνάντηση…

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν άντεξε και “λύγισε” στον αέρα της εκπομπής μετά την προβολή του βίντεο.

«Σήμερα θα ξεκινήσω λίγο πένθιμα την εκπομπή. Ένας μεγάλος μαχητής σταμάτησε πια να μάχεται, μετά από 19 χρόνια, από τη στιγμή δηλαδή που γεννήθηκε. Μιλάω για τον Αλέξανδρο Παλαιολόγου. Ίσα που προφτάσαμε να κάνουμε το όνειρό του πραγματικότητα. Ίσα που προλάβαμε να τον κάνουμε να χαμογελάσει. Τον Μάιο που μας πέρασε έγινε το μεγάλο του όνειρο πραγματικότητα, ο Αλέξανδρος πήγε για πρώτη φορά στο γήπεδο Καραϊσκάκη, παρακολούθησε την αγαπημένη του ομάδα να αγωνίζεται, γνώρισε τον ίνδαλμά του, τον Κώστα Μήτρογλου και ένα μόλις μήνα μετά μπήκε στο νοσοκομείο. Για τους επόμενους έξι μήνες ο Αλέξανδρος μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Αλέξανδρος έχασε τη μάχη και του είπαμε όλοι μαζί το τελευταίο αντίο. Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ολυμπιακός που κάλυψε τα έξοδα της κηδείας του».