Βικτώρια Καρύδα στο T-Live: «Καμία καταδικαστική απόφαση δεν γυρίζει τον άνδρα μου πίσω»

Tlive

Το δικαστήριο επέβαλε ισόβια κάθειρξη στον 33χρονο Βούλγαρο για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή.

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή. Η Βικτώρια Καρύδα, σύζυγος του επιχειρηματία που έπεσε νεκρός πριν από 4,5 χρόνια έξω από το σπίτι του στα νότια προάστια, μίλησε στο T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Καμία καταδικαστική απόφαση δεν γυρίζει τον άνδρα μου πίσω. Αφαιρέσανε μία ψυχή, έφυγε ο άνθρωπός μου και μπαμπάς των παιδιών μου. Μου λείπει πάρα πολύ ο άνδρας μου. Πώς μπορώ εγώ να νιώθω; Ποιος θα μου γυρίσει τον άνδρα μου πίσω;», ανέφερε αρχικά η Βικτώρια Καρύδα στην κάμερα του Alpha.

«Είναι ψυχολογικός πόλεμος και είμαστε εδώ 4,5 χρόνια και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Ζω με αυτό τον θύμο και δε δέχομαι που ο άνδρας μου δεν είναι εδώ μαζί μου», τονίζει.

«Σκέφτομαι τον άνδρα μου κάθε μέρα, λείπει από τη ζωή μου. Ζω για τα παιδάκια μου, με κάνουν χαρούμενη αυτά και οι φίλοι μου. Θέλω τον άνδρα μου πίσω. Ζω με αυτό το βάρος και με αυτόν τον πόνο, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν χαρούμενες στιγμές στη ζωή μου. Τα παιδιά μου γράφουνε ακόμα γράμματα στον μπαμπά τους και πιστεύουν σε ένα θαύμα», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Βικτώρια Καρύδα.

Σημειώνεται πως το δικαστήριο επέβαλε ισόβια κάθειρξη στον 33χρονο Βούλγαρο, κρίνοντάς τον ένοχο για τη δολοφονία του επιχειρηματία και αθώωσε λόγω αμφιβολιών τον δεύτερο κατηγορούμενο και αδελφό του πρώτου, ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 10 ετών.