Βιασμός 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη: «Η ιατροδικαστής δεν αποκλείει να έχουν γίνει ασελγείς πράξεις»

Θεσσαλονίκη

Στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” στο MEGA μίλησε ο Θανάσης Ζιώγας, δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας, λίγες ώρες μετά τη συγκλονιστική περιγραφή της ίδιας για τον ομαδικό βιασμό της σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο κ. Ζιώγας σημείωσε ότι αναμένονται τα στοιχεία των τοξικολογικών και λοιπών εξετάσεων προκειμένου να υπάρχει πλήρης εικόνα.

«Η κλινική εξέταση της ιατροδικαστού δείχνει ότι υπάρχουν εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στην κνήμη, υπάρχει δηλαδή μια πίεση που δημιούργησε τις μελανιές. Η ιατροδικαστής δεν αποκλείει να έχουν γίνει ασελγείς πράξεις στην καταγγέλλουσα. Οι τοξικολογικές και παρόμοιες εξετάσεις αναμένονται. Όταν βγουν όλες μαζί, θα έχουμε ένα πλήρες, ξεκάθαρο συμπέρασμα για το πόσοι ασέλγησαν στην κοπέλα και αν υπήρχε βία, αν της είχαν χορηγηθεί ουσίες».

Όπως λέει ο κ. Ζιώγας, ο ίδιος έχει δεχτεί δύο τηλεφωνήματα από γυναίκες που φαίνεται να κακοποιήθηκαν με παρόμοιο τρόπο. «Κάνουμε έκκληση αν έχουν υποστεί το ίδιο, να βγουν και να καταγγείλουν. Οι προσπάθειές μου συνεχίζονται ώστε οι κυρίες αυτές να έρθουν στις Αρχές και να εμπιστευτούν τις Αρχές για να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Η 24χρονη θα καταθέσει εκ νέου ενώπιον των Αρχών, παρουσία ψυχολόγου, την Παρασκευή, όπου και θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο στοιχεία των τηλεφωνικών κλήσεων και μηνυμάτων της καταγγέλλουσας.

«Δεσμεύτηκα ότι θα προσκομίσω τις τηλεφωνικές κλήσεις που έχει το κινητό της καθώς και το περιχεόμενο των μηνυμάτων που την καλούν να επιστρέψει στο πάρτι», σημείωσε ο συνήγορος.

Σχετικά με τις φήμες για χρήση ναρκωτικών ουσιών, ο κ. Ζιώγας επισημαίνει πως: «Δε φαίνεται στη δικογραφία χρήση ναρκωτικών, δεν υπάρχει κάποιο εύρημα προς την κατεύθυνση αυτήν».

Πηγή: Newsit