Βγήκε νικητής ο Βασίλης Τσεκούρας στη μεγαλύτερη μάχη που έδωσε για τη ζωή του

Βασίλης Τσεκούρας

Όλα όσα είπε ο γιατρός του γνωστού δημοσιογράφου στην εκπομπή “Μαζί σου”.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Open Βασίλης Τσεκούρας βίωσε πρόσφατα μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, καθώς εντελώς ξαφνικά μετά από έναν έντονο πόνο και αδιαθεσία που ένιωσε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγο μετά στο χειρουργείο.

Έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο έστειλε μέσα από το νοσοκομείο το προσωπικό του μήνυμα για το θαύμα που έζησε, αλλά και το ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν δίπλα του σε αυτή την τεράστια δοκιμασία που πέρασε.

«Δεν χρειάζονται λόγια για να περιγράψεις μια περιπέτεια ζωής. Κυρίως όταν δίνεις μια μάχη που στην τελική δεν τη γνωρίζεις. Γιατί ενημερώνεσαι μετά… Το μόνο που χρειάζεσαι τελικά είναι ένα θαύμα… Κι εσύ γιατρέ, μου το έδωσες απλόχερα. Σε ευχαριστώ απεριόριστα. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη όλων σας. Μακάρι να την ήξερα νωρίτερα», έγραψε ο Βασίλης Τσεκούρας στο facebook.

«Πραγματικά κινδύνεψε η ζωή του, αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Ήταν ένα χειρουργείο για να του σώσουμε τη ζωή. Και πραγματικά εξελίχτηκαν όλα όπως τα θέλαμε σε αυτή τη φάση τουλάχιστον. Έτσι, σύντομα ο Βασίλης θα είναι στο σπίτι του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας αξίωσε ο Θεός να σώσουμε τη ζωή ενός παιδιού που ήδη με το ύφος και το ήθος του ξεχωρίζει στο χώρο της δημοσιογραφίας.

Καταφέραμε και αντιμετωπίσαμε ένα πραγματικά οξύτατο πρόβλημα που ήταν θέμα ωρών. Ήταν μια φάση που απειλούνταν η ζωή του. Ήταν μια πολύ δύσκολη εγχείρηση, ωστόσο, έχουμε την εμπειρία και τη γνώση και σαν ομάδα τα καταφέραμε», είπε στην εκπομπή “Μαζί σου” ο Σωτήρης Πράπας, διευθυντής της καρδιοχειρουργικής κλινικής “Ερρίκος Ντυνάν”.