Βέροια: Τι αναφέρει ο ταξιτζής που μετέφερε την 29χρονη στο φράγμα του Αλιάκμονα

Βέροια

"Δεν μου απάντησε στο Χρόνια Πολλά, μου λέει: πάμε στο φράγμα. Κουβέντα μέσα στο αυτοκίνητο, πολύ ήρεμη διαδρομή, ήταν ψύχραιμη" αποκαλύπτει στην τηλεοπτική κάμερα ο οδηγός ταξί.

Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο μετά την είδηση της δολοφονίας ενός βρέφους από την ίδια του τη μητέρα στη Βέροια. Η 29χρονη φέρεται να έριξε το άτυχο μωρό στα παγωμένα νερά του ποταμού Αλιάκμονα το μεσημέρι της 2ας Ιανουαρίου.

Η κατηγορουμένη έφτασε στο σημείο με ταξί, λίγο πριν προβεί στην αποτρόπαια πράξη της. Η κάμερα της εκπομπής Live News εντόπισε τον οδηγό ταξί, τον τελευταίο άνθρωπο που είδε τη γυναίκα μαζί με το βρέφος και τους μετέφερε στον τόπο του εγκλήματος.

«Ήμουν πρώτος στην πιάτσα κατά τις 3 η ώρα. Έρχεται μια κοπέλα με ένα μωρό στην αγκαλιά, μπαίνει μέσα. Δεν μου απάντησε στο Χρόνια Πολλά, μου λέει πάμε στο φράγμα. Κουβέντα μέσα στο αυτοκίνητο, πολύ ήρεμη διαδρομή, ήταν ψύχραιμη» αποκαλύπτει στην τηλεοπτική κάμερα ο οδηγός ταξί.

«Τον κόσμο πάντα τον αφήνουμε πριν την γέφυρα. Δεν ήξερε ακριβώς το μέρος που ήθελε να κατεβεί. Μου πλήρωσε τη διαδρομή, μου είπε ότι θα πάει βόλτα. Δεν είχε ούτε καρότσι, ούτε χειραποσκευές, πρέπει να είχε μόνο την προσωπική της τσάντα» αναφέρει στη συνέχεια.

Υπενθυμίζεται ότι η 29χρονη μητέρα προφυλακίστηκε με εισαγγελική εντολή και της έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ωστόσο, η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως το 11 μηνών μωρό της μπουσούλησε, γλίστρησε και έπεσε στο νερό.