Βέροια: Οι αναρτήσεις που «φώναζαν» ότι η 29χρονη χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια

Βέροια

Η 29χρονη παιδοκτόνος είχε διακόψει την φαρμακευτική της αγωγή, ανέβαζε φωτογραφίες γράφοντας πως είναι έγκυος, ενώ δεν ήταν.

Προφυλακιστέα έχει οριστεί η 29χρονη μητέρα από τη Βέροια, που το μεσημέρι της 2ας Ιανουαρίου πέταξε το 11 μηνών μωρό της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνουν τώρα οι αναρτήσεις της νεαρής γυναίκας, οι οποίες μαρτυρούν πως η ίδια είχε επειγόντως ανάγκη από ψυχιατρική βοήθεια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Live News, η 29χρονη παιδοκτόνος λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, την οποία είχε διακόψει πρόσφατα, ενώ ανέβαζε στα social media φωτογραφίες που προκαλούσαν σχόλια.

Χαρακτηριστικές ήταν οι περιπτώσεις κατά τις οποίες η 29χρονη ανέβαζε φωτογραφίες όπου χάιδευε την κοιλιά της ενώ δεν ήταν έγκυος, γράφοντας μάλιστα στη λεζάντα πράγματα που προμήνυαν κάποια εγκυμοσύνη. «Με το καλό να έρθεις, αγάπη μου, με έναν πόνο. Αυτά είναι δάκρυα χαράς, αυτό είναι δώρο Θεού» έγραφε σε μία από αυτές τις δημοσιεύσεις της.

«Της άρεσε πολύ να τραβάει την προσοχή και με όποιον τρόπο μπορούσε να το κάνει αυτό θα το έκανε. Ένας από αυτούς σαφέστατα είναι και η μητρότητα, ειδικά στην ελληνική κοινωνία. Είχε μία έντονη έκφραση της δικής της σεξουαλικότητας. Στην παρούσα φάση αυτό το εκλαμβάνουμε ως έναν τρόπο να τραβήξει την προσοχή» δηλώνει για την 29χρονη η παιδοψυχολόγος Χριστίνα Μπογιατζή.