Βέγγος:12η μέρα σε καταστολή, τι φοβούνται οι γιατροί

Διαβάστε τα νεότερα για την κατάσταση του ηθοποιού.

Ο “καλός άνθρωπος” του ελληνικού κινηματογράφου παραμένει σε καταστολή και διασωληνωμένος καθώς μέχρι στιγμής οι θεράποντες ιατροί και ο επικεφαλής της μονάδας νευροχειρουργός δρ. Βασίλης Βάρσος κρίνουν πως δεν μπορεί προς το παρών να επιχειρηθεί προσπάθεια αποκοπής του 80χρονου ηθοποιού από την
μηχανική υποστήριξη.

“Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή αλλά πάντα κρίσιμη” επαναλαμβάνουν μονότονα οι θεράποντες ιατροί καθώς επιθυμία της οικογένειας είναι να μην δίδονται συνεχείς πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Θανάση Βέγγου. Ωστόσο αυτό που ανησυχεί αυτή τη στιγμή τους γιατρούς είναι ο κίνδυνος κάποιας επιπλοκής λόγω νοσοκομειακής λοίμωξης που μπορεί να προκύψει από την παρατεταμένη παραμονή του ηθοποιού στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το νοσοκομείο συνεχίζει να κατακλύζεται από ευχετήριες κάρτες των θαυμαστών και φίλων του για γρήγορη ανάρρωση κάτι που φυσικά έχει συγκινήσει αυτές τις μέρες την σύζυγό του Μίνα και τους δύο γιους του. Οι οικογένεια δεν έχει φύγει στιγμή από τον “Ερυθρό Σταυρό” με την ελπίδα η νέα χρονιά να φέρει και υγεία στον Θανάση.