Βάσω Λασκαράκη: «Το Κάτω Παρτάλι μας έφερνε τα λεφτά στο σπίτι»

«Τα έξοδα ήταν τεράστια και τα ανέλαβε όλα ο Γιάννης, μόνος του. Δούλευε ατελείωτες ώρες, σκεφτόταν και φρόντιζε για εμάς κι εγώ εξαρτιόμουν από εκείνον, όπως και το παιδί μας».

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι δύο επιτυχημένοι ηθοποιοί αλλά και ευτυχισμένοι γονείς. Η όμορφη ηθοποιός μιλάει στον Αλέξανδρο Πρίφτη και το Down Town Κύπρου.

Πραγματικά ήσουν τυχερή, αν σκεφτείς ότι απείχες επαγγελματικά, επομένως για να επανέλθεις θα δεχόσουν οποιαδήποτε πρόταση…

Όχι, όχι, είμαι πολύ επιλεκτική επάνω στη δουλειά. Ειδικά φέτος που η ζωή μου είναι εντελώς διαφορετική, που έπρεπε να σκεφτώ και να αποφασίσω για έναν άλλο άνθρωπο πρώτα και όχι για μένα. Δεν ήθελα να διαμορφώσω ένα πρόγραμμα και να μην μπορώ να δω το παιδί μου! Όχι. Επέλεξα πολύ προσεκτικά το τι θα κάνω φέτος και, δεν σου κρύβω, ότι δεν ήθελα να κάνω δύο πράγματα μαζί. Όσο είχα τις πρόβες, πριν τα γυρίσματα, θυμάμαι ότι επί δύο ημέρες σερί είδα την Εύα μόνο για 10 λεπτά και είχα τις τύψεις και τις ενοχές ότι το παιδί με χρειαζόταν κι εγώ έλειπα. Ε, εντάξει, ήμουν χάλια. Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες μέρες των τελευταίων χρόνων.

Δεν είχες την πολυτέλεια να μείνεις άλλη μία χρονιά στο σπίτι με το παιδί;