Βασίλης Τόπαλος: Αυτοψία στον χώρο που κατέρρευσε ο 16χρονος πυγμάχος

Tlive

Η διαδρομή και οι κινήσεις που ακολούθησε ο 16χρονος Βασίλης Τόπαλος λίγο πριν πέσει αναίσθητος στο μπάνιο.

Αυτοψία στον χώρο όπου κατέρρευσε ο 16χρονος πυγμάχος, Βασίλης Τόπαλος, πραγματοποίησε η κάμερα της εκπομπής T-live.

Ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης επισκέφθηκε το γυμναστήριο της Καλλιθέας, στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή ο άτυχος αθλητής το πρωί της 16ης Δεκεμβρίου 2022.

Η κάμερα του T-Live κατέγραψε τους χώρους που ο 16χρονος πυγμάχος έκανε την τελευταία του προπόνηση, η οποία διήρκησε μία ώρα, λίγο πριν βγει από το ρινγκ και εκπνεύσει στο μπάνιο.

Το ρεπορτάζ του Ιάσονα Τσόλη αναφέρει πως ο Βασίλης Τόπαλος κατέφτασε στο γυμναστήριο στις 10:30, όπου τον συνόδευσε ο πατέρας και ο αδελφός του. Το πρόγραμμα της προπόνησης ξεκίνησε με την 20λεπτη προθέρμανση, στην οποία συμμετείχαν 20 αθλητές.

Αμέσως μετά, οι αθλητές εισήλθαν στο ρινγκ. Ο Βασίλης Τόπαλος, αφού φόρεσε τον κατάλληλο εξοπλισμό, ανέβηκε στο ρινγκ μαζί με άλλους τέσσερις συναθλητές του. Παρέμεινε εκεί κάνοντας ασκήσεις τακτικής και ενδυνάμωσης για περίπου 25 λεπτά. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των συναθλητών του, ο 16χρονος ανέφερε ότι ήταν κουρασμένος και λίγο αργότερα πήγε στο μπάνιο.

Όπως γίνεται φανερό στο βίντεο του T-Live, στο μπάνιο χωράει μετά βίας ένα άτομο. Ένα από τα παιδιά του γυμναστηρίου άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και λίγο αργότερα βρήκε τον 16χρονο πυγμάχο αναίσθητο στο πάτωμα με το κεφάλι στον διάδρομο και τα πόδια μέσα στο μπάνιο.