Βασίλης Ντινόπουλος: Ο αδελφός του μιλά για τον θάνατό του

Βασίλης Ντινόπουλος

"Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωρούταν αρκετά χρόνια και είχε βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό, το πάλευε, δυσκολευόταν αλλά το προσπαθούσε".

Ο Βασίλης Ντινόπουλος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια και ο θάνατός του προκάλεσε σοκ και βύθισε την οικογένειά του στο πένθος. Ο 33χρονος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, ενώ εκτιμάται πως έχασε τη μάχη για τη ζωή εξαιτίας του διαβήτη τύπου Α.

Ο αδελφός του Βασίλη Ντινόπουλου, Αναστάσιος-Οδυσσέας, μίλησε στην εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου και μεταξύ άλλων, για τον χαμό του, ενώ τόνισε πως ο αδερφός του ήταν πολύ χαρισματικός.

«Ο αδερφός μου ήταν μοναδικός, ήταν στον τομέα του, στην δουλειά του, σε ότι έκανε ήτανε πρώτος. Είχε βραβευτεί και τώρα πρόσφατα. Είχε βραβευτεί και στην ταινία Kala Azar ως location manager. Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, δεν ήταν κακός άνθρωπος. Είχε βοηθήσει πολύ κόσμο και τα παιδιά που δούλευε όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Ήταν χαρισματικός.

Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωρούταν αρκετά χρόνια και είχε βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό, το πάλευε, δυσκολευόταν αλλά το προσπαθούσε. Το επάγγελμά του ήταν αρκετά δύσκολο. Πας σε μέρη, επικοινωνείς, κλείνεις συμφωνίες, έχει τρέξιμο».

«Ο αδερφός μου είχε σπουδάσει κινηματογραφία. Σιγά σιγά, μόνος του, με πολλές θυσίες και κόπο, κατάφερε να είναι ο καλύτερος locaction manager στην Ελλάδα. Τώρα έκανε δουλειές και στο Χόλιγουντ. Το στρες και το άγχος που περνούσε ο αδερφός μου ήταν πολύ δύσκολο», είπε ο Αναστάσιος-Οδυσσέας Ντινόπουλος.