Βασίλης Καρράς: «Ραγίζει» καρδιές ο Νίκος Κουρκούλης στο αντίο του – «Πού πας ψυχούλα μου;»

Κουρκούλης Καρράς

Η σπαρακτική ανάρτηση του τραγουδιστή.

Η είδηση πως ο Βασίλης Καρράς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών, έπειτα από γενναία μάχη με τον καρκίνο, «πάγωσε» τους πάντες το απόγευμα της Κυριακής (24/12). Ο δημοφιλής ερμηνευτής αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία δύο χρόνια, γεγονός που τον οδήγησε να χάσει περισσότερα από 40 κιλά.

Τις τελευταίες ημέρες ο Βασίλης Καρράς είχε προσβληθεί από κορονοϊό και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Διαβαλκανικό Θεραπευτήριο της Θεσσαλονίκης, ενώ στο πλευρό του βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή τόσο η σύζυγος όσο και η κόρη του.

Με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νίκος Κουρκούλης αποχαιρετά τον σπουδαίο λαϊκό ερμηνευτή, τον οποίο θαύμαζε απεριόριστα.

«ΠΟΥ ΠΑΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ;;; ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ;ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ …ΔΕ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ …ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥ», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, όταν ενημερώθηκε πως ο Βασίλης Καρράς «έφυγε» από τη ζωή.

«Θα τολμήσω με ταπεινότητα να προτείνω κάτι, αν και δε το συνηθίζω, αλλά σήμερα είναι μια μοναδική μέρα για μένα και επιβάλλεται Αξίζει σήμερα στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ να αφιερώσουμε όλοι οι συνάδελφοι ερμηνευτές – καλλιτέχνες ένα τραγουδι …στον τελευταίο άντρα Λαϊκό Άνθρωπο Ερμηνευτή της γενιάς μας ,ασχέτως σκηνής και είδους μιας και ο Βασιλης ανήκε σε όλους!», σημειώνει στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Νίκος Κουρκούλης.

Στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση στις τηλεοπτικές κάμερες τον περασμένο Μάιο ο Βασίλης Καρράς δήλωνε:

«Καιρός δεν ήταν να με ξαναδείτε; Είμαι πάρα πολύ καλά, επιστρέφω στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή. Νομίζω ότι αυτή η συναυλία θα είναι ένα ωραίο κλείσιμο για την καριέρα μου. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν επάνω στο σανίδι».

«Όλους αυτούς τους μήνες δεν μου έλειψε η αγάπη του κόσμου. Δεν μου έλειψε ποτέ, γιατί είναι το μεγαλύτερο δώρο που εισπράττω. Για τις νυχτερινές μου εμφανίσεις θέλω λίγο χρόνο ακόμα. Θα αφιέρωνα στους θαυμαστές μου το τραγούδι Επιστρέφω».