Βασίλης Καρράς: Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην κηδεία του τραγουδιστή – «Είναι η ελάχιστη υποχρέωση να τιμήσουμε τη μνήμη του»

Ανδρουλάκης Καρράς

"Ένας πολύ μεγάλος λαϊκός καλλιτέχνης, που μας κράτησε συντροφιά για δεκαετίες", δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Πλήθος κόσμου συρρέει από το πρωί σήμερα (26/12) στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής «έφυγε» την Παραμονή Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών, ενώ βρισκόταν νοσηλευόμενος στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Φανατικοί θαυμαστές του αείμνηστου ερμηνευτή, φίλοι, συγγενείς αλλά και καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί του στο παρελθόν δίνουν το παρών στην επιβλητική εκκλησία στο κέντρο της πόλης. Μεταξύ των αναγνωρίσιμων προσώπων ήταν και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος άφησε ένα λουλούδι δίπλα από το φέρετρο και στη συνέχεια έκανε κάποιες λιτές δηλώσεις στις κάμερες που τον περίμεναν στο προαύλιο του ιερού ναού.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια ενός πολύ μεγάλου λαϊκού καλλιτέχνη, που μας κράτησε συντροφιά για δεκαετίες. Ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος που ήθελε να προσφέρει στον συνάνθρωπο. Είναι η ελάχιστη υποχρέωση να τιμήσουμε τη μνήμη του, γιατί περάσαμε κοντά του με τη μοναδική φωνή του αξέχαστες στιγμές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης για τον Βασίλη Καρρά.

Πηγή: newsit.gr