Βασίλης Καρράς: Ο Φοίβος αποχαιρετά τον σπουδαίο ερμηνευτή – «Ο Θεός διάλεξε την πιο ξεχωριστή ημέρα να τον πάρει κοντά του»

Φοίβος Καρράς

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης του είχε χαρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, όπως τα "Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις", "Τηλεφώνησέ μου", "Φαινόμενο" και "Τι Αισθάνεσαι".

Ο Φοίβος έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες λαϊκές επιτυχίες που ερμήνευσε στη μακρόχρονη καριέρα του ο Βασίλης Καρράς. Τραγούδια όπως το «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Τηλεφώνησέ μου», «Φαινόμενο» και «Τι Αισθάνεσαι» τα έχουν όλοι σιγοψιθυρίσει και έχουν σημειώσει τη δική τους πορεία στο ελληνικό ραδιόφωνο.

Ο συνθέτης των μεγάλων σουξέ δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του φίλο, όταν έμαθε πως ο Βασίλης Καρράς δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Φοίβος ανέβασε μία κοινή φωτογραφία από τα χρόνια της συνεργασίας τους στο στούντιο, γράφοντας:

«Παρότι που μια τόσο λαμπερή μέρα, για ‘μένα την σκίασε ένα τόσο βαρύ και δυσάρεστο γεγονός, είμαι σίγουρος ότι ο Βασίλης θα θεωρούσε πως ο Θεός διάλεξε την καλύτερη και πιο ξεχωριστή ημέρα για να τον πάρει κοντά του».

«Ο Βασίλης θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση μέσα στην καρδιά μου και ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης. Μία μοναδικά ισοπεδωτική φωνή, ένας πραγματικός άντρας με όλες τις έννοιες της λέξης, ένας υπέροχος άνθρωπος που δεν τον «άλλαξε» ποτέ η επιτυχία και η δόξα. Τραγούδησε τον πόνο, την αγάπη, τη χαρά, τη μαγκιά, το όνειρο, παρηγόρησε, διασκέδασε, ενδυνάμωσε, βοήθησε κι ενέπνευσε αμέτρητους ανθρώπους…!», γράφει ο επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης.

«Βασίλη μου, εσύ μπορεί να έφυγες, αλλά για ‘μένα θα ζεις για πάντα μέσα στην καρδιά μου! Ο πιτσιρίκος σου…», κατέληξε στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του ο Φοίβος.