Βασίλης Καρράς: Η Λένα Ζευγαρά στην κηδεία του τραγουδιστή – «Του οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ»

Λένα Ζευγαρά

Συγκινημένη η τραγουδίστρια στο τελευταίο αντίο του αείμνηστου ερμηνευτή.

Η είδηση πως ο Βασίλης Καρράς «έφυγε» από κοντά μας σε ηλικία 70 ετών προκάλεσε πανελλήνια θλίψη τόσο στους θαυμαστές του όσο και στους συνεργάτες του. Νικημένος από τον καρκίνο, με τον οποίο έδινε μία γενναία μάχη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ο αγαπητός λαϊκός ερμηνευτής «έσβησε» στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Κυριακής (24/12).

Σήμερα (26/12) η σορός του καλλιτέχνη τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, όπου πλήθος κόσμου και τραγουδιστών συγκεντρώθηκε για να πει το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά, ο οποίος θα ταφεί την Τετάρτη 27/12 στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Παρούσα την κηδεία του ερμηνευτή ήταν και η Λένα Ζευγαρά.

«Μία τεράστια απώλεια του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού και το κυριότερο για μένα ένας τεράστιος άνθρωπος με ψυχή μικρού παιδιού», δήλωσε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στο προαύλιο του ιερού ναού.

«Εγώ προσωπικά του οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ. Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια», ανέφερε κλείνοντας τις δηλώσεις της για τον Βασίλη Καρρά η Λένα Ζευγαρά.