Βασίλης Γκουρούσης: «Με έχουν θάψει ζωντανό εδώ μέσα χωρίς να έχω κάνει τίποτα»

Βασίλης Γκουρούσης

"Είμαι 9 μήνες προφυλακισμένος, χωρίς να ξέρω τον λόγο και χωρίς να έχω κάνει το παραμικρό", λέει ο Βασίλης Γκουρούσης.

Ο Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρικάλων για την υπόθεση του ριφιφί των τραπεζικών θυρίδων σε τράπεζα στο Ψυχικό, μίλησε τηλεφωνικά στο Πρωινό της Τρίτης. «Είμαι 9 μήνες προφυλακισμένος, χωρίς να ξέρω τον λόγο και χωρίς να έχω κάνει το παραμικρό. Το μόνο μου έγκλημα ήταν ότι πήγαινα στη θυρίδα μου και από εκεί μεταφέρθηκε ένα DNA, που λένε από την αρχή ότι είναι μεικτό», είπε και συνέχισε:

«Στις 23 Μαρτίου το πρωί έφυγα από το σπίτι μου, ξαφνικά όπως βγήκα από το αυτοκίνητο, 3-4 άτομα στην κυριολεξία με απήγαγαν, μου έβαλαν χειροπέδες, μου πέταξαν κάτι στο πρόσωπο που δε θυμάμαι, με πέταξαν σε ένα κάθισμα μπρούμυτα, έκατσαν πάνω μου. Εγώ φώναζα για 15 λεπτά ποιοι είστε και μετά από ώρα ένας από αυτούς μου έδειξε την ταυτότητά του, και μου είπε ότι ήταν αστυνομικός. Χωρίς τη συναίνεσή μου, μου πήραν DNA και για 30 ώρες ήμουν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο χωρίς να ξέρω τίποτα. Μετά μου είπαν ότι είναι για τις θυρίδες».

Σε ερώτηση για το αν έχει κάνει αίτηση αποφυλάκισης, ο Βασίλης Γκουρούσης δήλωσε: «Είναι του εξαμήνου και από χθες έχουν ξεκινήσει να ψάχνονται. Η απόφαση πρέπει να βγει σήμερα, αύριο, μεθαύριο. Δεν έχει οριστεί δικάσιμος».

«Με έχουν θάψει ζωντανό εδώ μέσα, χωρίς να έχω κάνει τίποτα, το παραμικρό» κατέληξε ο Βασίλης Γκουρούσης.