Βασίλης Γκουρούσης για ριφιφί Ψυχικού: «Δεν έχω κλέψει ποτέ στη ζωή μου το παραμικρό»

Βασίλης Γκουρούσης

«Δεν έχω κλέψει ποτέ στη ζωή μου!», δηλώνει ο Βασίλης Γκουρούσης, που "λύνει", για πρώτη φορά, τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή. Τι λέει για το ριφιφί στις τραπεζικές θυρίδες του Ψυχικού.

Ο Βασίλης Γκουρούσης έλυσε της σιωπή του πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή και μίλησε για το ριφιφί στις τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό, στην εκπομπή T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Δεν έχω διαπράξει ποτέ μου τέτοιο πράγμα. Δεν έχω κλέψει ποτέ στη ζωή μου το παραμικρό. Έχει γίνει μια τεράστια παρεξήγηση, υπάρχει ένα DNA το οποίο είναι μικτό. Το ότι είναι μικτό και πώς έχει γίνει αυτό και πώς έχει βρεθεί εκεί θα σας το πουν οι δικηγόροι μου με τον γενετιστή που έχουμε βάλει και έχει κάνει όλη την ενέργεια… θα δείτε λοιπόν ότι όλο αυτό είναι το κάτι άλλο. Δηλαδή, αυτό που ξέρετε και αυτό που ακούγεται δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και τη δικογραφία. Θα πέσετε από τα σύννεφα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Βασίλης Γκουρούσης.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Γκουρούσης μίλησε ζωντανά με την Τατιάνα Στεφανίδου, αναφέροντας τα εξής: «Θέλω να δηλώσω ότι δεν έχω καμία σχέση με την κλοπή των θυρίδων. Επειδή δεν έχει κανένα άλλο στοιχείο η αστυνομία, έκλεισε την υπόθεση για να γλιτώσει την πίεση της τράπεζας αλλά και της πίεσης της κοινής γνώμης των πελατών της. Το μόνο που κατάφεραν να βρουν μετά από ένα χρόνο ερευνών ήταν το υποτιθέμενο ελάχιστο DNA μου στην παραδίπλα θυρίδα από τη δική μου. Το δείγμα αυτό το αμφισβητώ απερίφραστα. Ουδέποτε παραβίασα μια θυρίδα. Παραβίασαν όλα τα ατομικά μου δικαιώματα. Με παρακολουθούσαν στοχοποιημένα επί μήνες. Θα παλέψω μέχρι τέλους για την αθωότητά μου. Ποτέ δεν έκανα αυτό που με κατηγορούν. Είμαι αθώος. Το μόνο έγκλημα που έκανα ήταν που πήγαινα στη θυρίδα μου».

Ο Βασίλης Γκουρούσης σχετικά με τη σχέση του με τη σύζυγό του Τέτα Καμπουρέλη, αλλά και το πώς είναι η ζωή μέσα στη φυλακή, είπε: «Μου κατέστρεψαν τη ζωή μου, χωρίς να έχω πειράξει ποτέ άνθρωπο. Με παρουσίασαν ως έναν άνθρωπο που είμαι ο μεγαλύτερος εγκληματίας. Ήμουν με τη χαρά και το γέλιο και μου τα πήραν. Δεν έχω κλέψει ποτέ στη ζωή μου. Αυτά μάθαινα στα παιδιά μου, να μη ζηλεύουν και να μην παίρνουν πράγματα αλλουνού. Βρήκαν τον ηλίθιο και του το φόρτωσαν».

«Το αν θα πάρω διαζύγιο με την Τέτα Καμπουρέλη είναι προσωπικά δικά μας, θα τα πούμε αργότερα. Μια χαρά είναι η σχέση με τα παιδιά μου, ξέρουν ποιος είναι ο πατέρας τους. Ξέρουν ότι δεν έχω κάνει τίποτα. Βεβαίως έρχονται να με δουν. Η Τέτα δεν έρχεται, δεν μπορεί να έρθει. Έχει τα ψυχολογικά της και αυτή. Πληγώθηκα από όλους τους ανθρώπους που δεν με πίστεψαν. Οκτώ μήνες που είμαι εδώ μέσα με έχουν καταστρέψει ψυχολογικά. Και ηθικά, μου έχουν ρημάξει τη ζωή μου από το πουθενά. Επειδή ήμουν ο εύκολος στόχος. Εδώ μου χρέωσαν ότι είχα παράνομη σχέση. Με την κοπέλα μιλούσαμε για μια σειρά οκτώ επεισοδίων. Βλακείες είναι όλα αυτά…», δήλωσε ο Βασίλης Γκουρούσης.