Βασιλιάδες – Χατζηβασιλείου, η πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Από την περασμένη Κυριακή που έκαναν πρεμιέρα «Οι Βασιλιάδες», τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης έδειξαν πως ήρθαν με σκοπό να μας αλλάξουν τηλεοπτικό …πολίτευμα. Από την άλλη, χθες, ένα από τα δυνατά χαρτιά του Alpha, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, επέστρεψε στις οθόνες μας με τα πρώτα δύο πακέτα του 2012. Αν σε αυτά προσθέσουμε και τις γαστριμαργικές δημιουργίες των μικρών επίδοξων σεφ του MEGA, καταλαβαίνουμε πως η βραδιά είχε έντονο τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Ποιος πέρασε μπροστά και ποιος έμεινε πίσω;

«Οι Βασιλιάδες» κράτησαν το στέμμα της Nielsen για μια ακόμα μέρα και έκλεισαν στο 37,5%, με κάποιες απώλειες. Απώλειες που οφείλονται στο «Πάμε Πακέτο» που κατάφερε να σταθεί στο ύψος του, μένοντας όμως πιο πίσω και από το Junior Masterchef. Η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου συγκέντρωσε το 26,1% των τηλεθεατών, ενώ την Μαρία Μπεκατώρου προτίμησε το 29,4%. Το «Πακέτο» κατάφερε να βρεθεί μπροστά από το MEGA μόνο στο διάστημα 22:15 – 22:45.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Τα νεανικά κοινά, το κανάλι της Μεσογείων κατάφερε να τα κρατήσει σε ποσοστό που ξεπέρασε στην τηλεθέαση ανά τέταρτο, ακόμα και το 54%! Στον Alpha, η τηλεθέαση που αφορά στις ηλικίες 15-44 περιορίστηκε κάτω από το 20%.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ταρζάν την πέφτει στη Μαρί Τερέζ και οι Κανελλόπουλοι τρελαίνονται!

Δύο αδέρφια συναντήθηκαν ύστερα από 36 χρόνια!

Junior Master Chef: Ποιος βρέθηκε στην πρώτη θέση;

“Ντου” σε μπαρ με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – ΔΕΙΤΕ VIDEO