Βαρυμπόμπη: Έξω φρενών ο Ευθύμιος Λέκκας στον αέρα του Open – «Είστε απαράδεκτοι, δεν μας σέβεστε»

Βαρυμπόμπη

«Έχασα τρία τέταρτα ερευνητικού χρόνου στην περιοχή. Και ήμουν υποχρεωμένος να ακούω τις ανοησίες των πολιτικών από το στούντιό σας», είπε έξαλλος από τη Βαρυμπόμπη ο Ευθύμιος Λέκκας.

Ζωντανή σύνδεση με τη Βαρυμπόμπη είχαν στον αέρα της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος», προκειμένου να μιλήσει ο Ευθύμιος Λέκκας για όλες τις εξελίξεις στο θέμα της πυρκαγιάς. Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ ήταν έξαλλος με τους παρουσιαστές και ξέσπασε στον αέρα.

«Πριν μου κάνετε την ερώτηση, θέλω να σας πω ότι είστε απαράδεκτοι γιατί περιμένουμε εδώ και τρία τέταρτα, έχασα τρία τέταρτα ερευνητικού χρόνου στην περιοχή. Και ήμουν υποχρεωμένος να ακούω τις ανοησίες των πολιτικών από το στούντιό σας.

Ήταν ανοησίες αυτά που άκουγα και με εξόργισαν. Αν η πολιτική νοοτροπία είναι αυτή που άκουσα, πραγματικά, μας αξίζουν αυτά τα χάλια. Δεν πρόκειται ποτέ οι πολιτικοί να αλλάξουν», είπε αρχικά έξαλλος ο Ευθύμιος Λέκκας.

Ο Ευθύμιος Λέκκας πρόσθεσε στη συνέχεια εκνευρισμένος: «Δεν μας σέβεστε, μαζί με τον ρεπόρτερ, δεν μας σέβεστε, τρία τέταρτα μέσα στον ήλιο και έχετε την άνεση των πολιτικών, να παρουσιάζεται πολιτικούς μισή ώρα και να τους ακούμε μέσα στον ήλιο χάνοντας και ερευνητικό χρόνο, και εγώ και οι συνεργάτες σας εδώ που είναι».