Βαγγέλης Χατζηνικολάου: Το Εθνικό Θέατρο αποχαιρετά το λαμπερό του παιδί

Βαγγέλης Χατζηνικολάου

Στη θλίψη βύθισε σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο, το πρωί της Τρίτης, πως ο Βαγγέλης Χατζηνικολάου δεν βρίσκεται πια στη ζωή

Ο Βαγγέλης Χατζηνικολάου έφυγε από τη ζωή την Τρίτη και σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος πλημύρισε τα social media με αντίο προς τον γλυκό τους συνάδελφο. Το πιο χαμογελαστό παιδί, όπως πολλοί σημείωσαν.

Για την απώλεια του Βαγγέλη Χατζηνικολάου θέλησε να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και το Εθνικό Θέατρο, μέσα από σχετική ανακοίνωση.

«Έχοντας βιώσει την ευλογία της συνεργασίας, η είδηση της απώλειας γίνεται πιο οδυνηρή. Εκφράζουμε βαθιά θλίψη κι αποχαιρετούμε τον αγαπημένο ηθοποιό Βαγγέλη Χατζηνικολάου. Με την ανάμνηση ενός ανθρώπου το ίδιο φωτεινού, όσο το ξεχωριστό του ταλέντο και η λαμπρή του καριέρα, μοιραζόμαστε τα δυσβάστακτα συναισθήματα που επιφέρει μια ήττα απροσδόκητη και πρόωρη, ως κατάληξη μιας άνισης μάχης» σημειώνεται χαρακτηριστικά στο μήνυμα από το Εθνικό Θέατρο.

«Πολυπράγμων – γράφοντας, σκηνοθετώντας, παίζοντας, σκηνογραφώντας – με παρουσία στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, ο Βαγγέλης Χατζηνικολάου είχε το προνόμιο να κατακτήσει βραβεία για το έργο του και, μαζί, την αγάπη του κοινού και την εκτίμηση των συναδέλφων του».

«Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του».