Βαγγέλης Χαρισόπουλος: Οι δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του πατέρα του

Δείτε όλα όσα εξομολογήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Συνέντευξη στο περιοδικό “HELLO” και την Τζοβάννα Βλαχάβα παραχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος Βαγγέλης Χαρισόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην δύσκολη περίοδο που πέρασε, όταν έχασε τον πατέρα του.

Είναι αλήθεια ότι είσαι πολύ δεμένος με τη μητέρα σου;

Είμαστε αρκετά κοντά γιατί μετά τον θάνατο του πατέρα μου, όταν ήμουν 14 ετών, μείναμε οι δυο μας στο σπίτι, αφού ο αδερφός μου έλειπε και αργότερα έκανε οικογένεια. Ξαφνικά, λοιπόν, σε αυτή την ηλικία έπρεπε να γίνω πατέρας, γιος και στήριγμα για εκείνη. Ήμουν ο πρώτος που έμαθε ότι ο πατέρας μου ήταν στο νοσοκομείο κι έπρεπε να της μεταφέρω τα άσχημα νέα. Εκεί μας ανακοίνωσαν ότι είχε πεθάνει. Ήταν πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω, γιατί στα 14 δεν είσαι αρκετά μεγάλος για να το αντέξεις ούτε μικρός για να μην το καταλάβεις.

Πόσο δύσκολη ήταν αυτή η περίοδος για εσένα;

Νόμιζα ότι το ξεπέρασα γρήγορα, όμως ένα τέτοιο τραύμα, αν δεν το περάσεις όπως πρέπει, εμφανίζεται μετά. Εμένα μου βγήκε αργότερα. Με έπιασε έντονη μελαγχολία και δεν μπορούσα να ξεκινήσω τη ζωή μου. Καθυστερούσα επίτηδες να φύγω από το σπίτι.

Πώς ξεπέρασες αυτή τη δύσκολη κατάσταση; Εμπιστεύτηκες κάποιον ειδικό ή προτίμησες να μιλήσεις σε φίλους σου;

Μόνος μου σιγά-σιγά συνειδητοποίησα ότι αυτό που με βασάνιζε ήταν ότι δεν είχα τη δύναμη να κάνω το δικό μου ξεκίνημα στη ζωή.