Βαλάντης: «Ο Γιάννης Πάριος δεν μπορεί να είναι πια ο μεγαλύτερος Έλληνας τραγουδιστής λόγω…»

«Θεωρώ ότι ο Γιάννης Πάριος ξέρει πολύ καλά τι εννοούσα, και μάλιστα...»

Ο τραγουδιστής μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο περιοδικό ΟΚ! αφήνει πάλι τα «καρφιά» του…

Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι για λόγους δημοσιότητας δήλωσες σε πρόσφατη συνέντευξη σου ότι οι καλλιτέχνες που έχουν περάσει τα 50, όπως ο Πάριος, η Γαλάνη και η Αλεξίου θα έπρεπε να αποσυρθούν.

Δε θέλω να βρίσκομαι στο προσκήνιο με τις δηλώσεις μου, αλλά με τη δουλειά μου. Στη συγκεκριμένη συνέντευξη με ρώτησαν μέχρι ποια ηλικία θα ήθελα να τραγουδάω και απάντησε ότι μετά τα 50 δεν θα ήθελα να είμαι στην πίστα. Όταν στη συνέχεια με ρώτησαν για τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες είπα ουσιαστικά αυτό που πιστεύω και για τον εαυτό μου.

Ο Γιάννης Πάριος σχολίασε σχετικά: «Μπορεί ο Βαλάντης να καλύψει το κενό το δικό μου και της Αλεξίου; Την πλάτη μας έβλεπε μια ζωή»

Θεωρώ ότι ο Γιάννης Πάριος ξέρει πολύ καλά τι εννοούσα, και μάλιστα ο ίδιος έχει πει σε συνεντεύξεις του ότι ένας καλλιτέχνης πρέπει να γνωρίζει πότε πρέπει να αποσυρθεί. Ο Πάριος είναι ένας καλλιτέχνης που θαύμαζα απεριόριστα. Ήταν ο μεγαλύτερος Έλληνας τραγουδιστής.

Γιατί λες ήταν και όχι είναι;
Δεν μπορεί να είναι πια ο μεγαλύτερος Έλληνας τραγουδιστής λόγω της βιολογικής φθοράς. Κι αυτό είναι κάτι που ισχύει για όλους μας. Όλοι από μία ηλικία και μετά δεν μπορούμε να είμαστε όπως ήμασταν νέοι.

Εσύ σε ποια ηλικία σκέφτεσαι να αποσυρθείς;
Επιμένω ότι μετά τα 50 δεν θα ήθελα να τραγουδάω. Θεωρώ ότι βιολογικά μέχρι εκεί με παίρνει. Βέβαια, υπάρχουν και καλλιτέχνες που έχουν περάσει τα 50, όπως ο Στέλιος Ρόκκος που και εμφανισιακά και φωνητικά παραμένει πολύ καλός.