Β. Χατζηβασιλείου: «Το πακέτο μοιάζει με Αρχαία Τραγωδία»

Διαβάστε όσα είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο TV Έθνος για την προοπτική η εκπομπή της να γίνει δίωρη και για την σχέσεις της με το κανάλι της Κάντζας.

Σε συνένευξη που έδωσε στο περιοδικό TV Έθνος η Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε στη δημοσιογράφο Νατάσα Παπανικολάου πως «Το νησί» το σίριαλ του mega της φέρνει κατάθλιψη, μάλιστα συγκρίνοντάς το με την εκπομπή της τόνισε χαρακτηριστικά. «…στο Νησί είσαι μόνιμα σε μία κατάσταση αρρώστιας και απόρριψης.

Ενώ στο πακέτο τι βλέπεις; Βλέπεις έναν άνθρωπο να έρχεται με ένα πρόβλημα και να φεύγει με λυμένο το πρόβλημά του. Γίνεται ο κύκλος της κάθαρσης της αρχαίας τραγωδίας. Τώρα συγκρίνονται; Σοβαρά μιλάς; Σε κάθε «πακέτο» στο τέλος έρχεται η λύτρωση. Στο «Νησί» ακόμα περιμένω πότε και πως θα τελειώσει!»

Όσο για το αν έχει ενστάσεις στην ιδέα που έχει ο σταθμός να κάνει την εκπομπή της δίωρη η Βίκυ είπε χαρακτηριστικά, «το έχω ακούσει κι εγώ από δω και από εκεί. Επίσημα δεν μου έχει πει κανείς τίποτα. Είναι ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται και αυτό, είπα όταν ρωτήθηκα. Δεν υπάρχει απόφαση. Έχω τις αγωνίες μου γι' αυτό…»